Televizor Samsung 40H5030

Daca esti in goana dupa televizoare, probabil stii cat de greu este sa gasesti modelul perfect. Te gandesti ca un model de 80 cm este prea mic pentru necesitatile tale si un Samsung 32h5500 ca acesta nu este indeajuns de performant?

Atunci la o diferenta destul de mica de pret ai putea face achizitia vietii tale. Televizorul Samsung 40H5030 inglobeaza toate dorintele tale, la un pret de necombatut! Are 101cm in diagonala si unul dintre cele mai bune display-uri de tip LED, cu rezolutie Full HD si in plus este un Smart TV.

Citeste in continuare review-ul pentru Samsung 40h5030 si vei realiza ca acest televizor trebuie sa fie al tau, chiar daca pana acum nici nu ti-a trecut prin minte sa faci asta! Televizorul se mai poate gasi si sub numele Samsung ue40h5030, in cazul in care va intrebati care este diferenta dintre cele doua modele.

Ce inseamna toate aceste dotari si de ce am nevoie de ele?

Daca nu stii ce inseamna toate aceste lucruri, este bine de stiut ca modelul Samsung 40h5030 se afla la granita spre cele mai performante modele, insa pretul ramane la nivelul celor ieftine, tocmai pentru a si-l putea permite cat mai multa lume.

Si ca sa vezi ca Samsung s-a gandit la toate, faptul ca este un Smart TV, face ca modelul Samsung 40h5030 sa permita redarea continutului de tip media atat de pe internet, cat si de pe medii de stocare externe cum ar fi un stick sau telefonul ori tableta voastra. Acum nu veti mai avea nevoie de un computer pentru a va uita la filme online si pentru a vedea pozele pe care le-ati facut recent, pentru ca acest televizor va permite acest lucru, in plus este foarte simplu sa va conectati! Imaginati-va cum v-ar sta intr-un fotoliu pufos ca acesta in timp ce va uitati la serialul preferat sau la filmele serii.

Aspectul lui Samsung 40H5030 este unul de top

Ai putea spune ca la un televizor conteaza mai mult calitatea imaginii, este adevarat ce-i drept, insa si aspectul exterior al lui Samsung 40h5030 este un punct forte. Cu siguranta vrei sa dea bine in camera si sa te poti mandri cu el, atunci cand il prezinti prietenilor atunci cand ii chemi sa va jucati impreuna jocurile de Android pe care acesta le suporta.

Ca idee, pentru televizoarele de tip Smart TV (care ruleaza platforma Android in caz ca nu stiati) se gasesc tot felul de accesorii pentru gaming cum ar fi joystick-urile. Si Samsung 40h5030 dispune de astfel de accesorii.

Samsung 40H5030

Ca tot vorbim de aspect si imagine, trebuie sa spun ca Samsung are cele mai reale culori ale imaginii dintre toti producatorii de televizoare. Modelul acesta este unul cu rezolutie Full HD, dupa cum va spuneam mai sus, adica ofera o experienta uluitoare de vizualizare.

Orice microbist ar trebui sa vada ce inseamna sa vezi un meci pe modulul Fotbal al acestui televizor si cu siguranta va face achizitia in clipa imediat-urmatoare. Da, asemeni altor modele Samsung, si acesta are in dotare acest mod Fotbal, pentru microbistul din tine.

Pret, review, specificatii si pareri ale clientilor

Despre pretul acestui televizor v-am mai spus si la inceputul articolului, cum ca Samsung 40h5030 s-ar situa la limita inferioara ca si nivel al pretului (adica are un pret mic ca si modelele mai slabe decat el), insa calitatea este de top, ca si performantele.

Clientii au numai pareri de bine despre acest model, nu am auzit inca pe nimeni sa fie nemultumit de vreun aspect, lucru destul de intalnit in cazul televizoarelor. In general atunci cand cumparam un produs pe care nu il schimbam foarte des ca in cazul unui telefon mobil sau a unei tablete, vrem sa ne asiguram ca cel putin 3-4 ani de zile nu vom fi nevoiti sa facem upgrade. Astfel eu zic ca merita sa dam un ban in plus si sa nu ne limitam la un model mai mic si mai ieftin decat Samsung 40h5030 cand am putea sa cumparam aceasta opera de arta.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email