Televizor Samsung 32J6200

Atunci cand esti in cautarea unui nou televizor, nu de putine ori primul lucru la care ne uitam este pretul acestuia, deoarece nu suntem chiar toti dispusi sa cheltuim o mica avere pentru cel mai nou model.

 

Vezi aici pretul actualizat!

 

In acest scurt review am zis sa va prezint exact un astfel de televizor Smart la un pret Smart, astfel incat sa te poti bucura indiferent de bugetul pe care il ai de cele mai noi tehnologii.

Spun “cele mai noi tehnologii” deoarece Samsung 32J6200, subiectul acestui review, face parte din gama de produse lansata in acest an (2015), tu putand fi asadar sigur de faptul ca o sa ai un televizor de actualitate si nu unul depasit tehnologic.

 

Samsung 32J6200 este un Smart TV la un pret foarte bun!Televizor Samsung 32J6200

Noul televizor al sud-coreenilor de la Samsung ne permite sa ne tinem legatura cu persoanele dragi noua prin intermediul retelelor de socializare, pentru ca, nu-i asa, este un TV inteligent cu acces la internet la fel ca si LG 55UF7787.

Avem de asemenea acces usor la cele mai noi filme si seriale, precum si la emisiunile preferate puse la dispozitie de serviciile de streaming la care avem acces in mod gratuit sau contra cost, ori chiar sa accesam milioanele de clipuri video de pe YouTube.

 

Avem la dispozitie o multime de conectori!

Spre deosebire de alte modele, precum este Philips 32PHH4509, noul televizor Samsung 32J6200 ne pune la dispozitie o multime de optiune pe partea de conectivitate, fiind prezente nici mai mult nici mai putin de patru porturi HDMI si trei porturi USB 2.0, precum si multi alti conectori de care o sa avem nevoie mai mult sau mai putin.

Samsung 32J6200 este un televizor care merita toata atentia noastra pentru faptul ca vine la un pret foarte bun raportat la dotarile cu care acesta este echipat, astfel incat sa ne putem bucura la maxim de noua achizitie.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email