Televizor Samsung 32J5600

In cadrul magazinelor din Romania si-au facut prezenta mai multe modele de televizoare ale anului 2015, iar de astazi am hotarat sa le includem si pe acestea in maratonul de review-uri pe care vi l-am promis.

 

Vezi aici detaliile despre produs actualizate!

 

Samsung 32J5600 este primul dintre ele, iar ceea ce-l scoate in evidenta cel mai mult este design-ul futurist, extrem de elegant, dar si performantele excelente ale acestuia.

Este un televizor inteligent, iar Samsung la echipat cu cea mai noua interfata, astfel incat sa-ti permita cea mai larga gama de divertisment la cea mai de calitate experienta. Va pot spune din testele facute pana acum ca interfata este una foarte fluida, prietenoasa si usor de utilizat.

Noul Samsung 32J5600 reuseste sa te impresioneze inca din primele minute de utilizare, iar acest lucru nu poate decat sa ne bucure la maxim, deoarece reprezinta unele dintre cele mai importante aspecte de care trebuie sa tinem cont atucni cand ne hotaram sa achizitionam un nou televizor. ai trebuie precizat ca este disponibil in cadrul unor oferte de nerefuzat la cele mai mari magazine din tara.

 

Un televizor inteligent foarte accesibil!Televizor Samsung 32J5600

Ecranul de 80 de centimetri, rezolutia FullHD, precum si tehnologiile HyperReal PQI 400, Mega Contrast, Micro Dimming Pro si Wide Color Enhancer (Plus) reusesc sa ne duca intr-o cu totul alta lume, timpul zburand pe langa noi.

Va pot garanta ca veti ramane uimiti de calitatea imaginilor pe care Samsung 32J5600 le poate reda, dar si de cea a sunetului.

Samsung 32J5600 a reusit sa ma multumeasca pe deplin in privinta experientei acustice, prin simplul fapt ca este echipat cu o multime de tehnologii (multe dintre ele le-ati mai intalnit si pe modelul Samsung 40J5510) care se ocupa de acest lucru. Probabil ca va intrebati care sunt acestea, asadar eu zic sa vi le enumar pe cele mai importante, si anume Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, Wallmount Sound Mode, Multiroom Link si TV SoundConnect.

In ceea ce priveste partea de conectivitate, sud-coreenii au hotarat sa-l echipeze pe Samsung 32J5600 cu WiFi integrat, trei porturi HDMI, doua porturi USB 2.0, o iesire audio digitala si o intrare component, un tuner digital DVB-T/C si nelipsitul slot CI+.

 

Concluzii

Samsung 32J5600 este oferit la un pret excelent pentru un televizor LED al anului curent, si pentru lucrurile de care acesta este capabil, asadar reprezinta o alegere perfecta, pe care nu o veti regreta cu siguranta.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email