Televizor Samsung 32J5500

Facand parte din gama de televizoare lansata in acest an, la pretul la care este comercializat Samsung 32J5500 este unul dintre cele mai bune Smart TV-uri pe care le poti cumpara in acest moment.

 

Vezi pretul actualizat!

 

Samsung 32J5500 vine echipat cu un ecran de calitate, care ofera unghiuri largi de vizualizare si culori foarte naturale, nivelul contrastului fiind si el unul foarte bun.

Diagonala ecranului este de 80 de centimetri, iar acest lucru inseamna ca Samsung 32J5500 este mai degraba un televizor potrivit pentru dormitor ori pentru living-urile de dimensiuni nu foarte mari (de preferat medii spre mici).

In ceea ce priveste calitatea imaginilor redate pe ecran, acestea sunt sutinute de rezolutia Full HD a ecranului, adica de 1920 x 1080 pixeli. Desi in prezent televizoarele Ultra HD 4K, precum este LG 65UF950V, au devenit din ce in ce mai cautate, tot modelele Full HD au ramas baza majoritatii dintre noi, datorita preturilor mai scazute.

 

Un excelent televizor entry-level, cu un pret foarte bun!Televizor Samsung 32J5500

Pentru ca experienta cinematografica sa fie una cat mai de calitate, sud-coreenii au echipat televizorul Samsung 32J5500 cu un sistem audio tip Down Firing + Base Reflex, care isi face treaba intr-un mod excelent. La fel ca si in cazul lui Samsung 40h6200, care de asemenea are review la noi pe site.

Sistemul audio este ajutat de numeroase tehnologii, care ofera posibilitatea difuzoarelor de 20 W de a livra sunete de o calitate inalta. Printre aceste tehnologii se numara DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, HD Audio, Wallmount Sound Mode si Multiroom Link.

Fiind un televizor inteligent, Samsung 32J5500 ofera si posiblitatea de a naviga pe internet direct de pe ecranul mare al televizorului, astfel incat sa putem citi cele mai noi stiri si sa accesam o multitudine de tipuri de continut online. Este practic un produs complet, care face toti banii.

 

Concluzii

La acesti bani Samsung 32J5500 reprezinta o solutie foarte buna, pe care o recomand tuturor celor care isi doresc un televizor ieftin si bun. Este un excelent model entry-level, capabil sa ofere experiente vizuale si acustice de calitate.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email