Televizor Samsung 32J5200

Anul 2015 a fost unul extrem de bogat in lansari de noi televizoare, piata fiind practic invadata de o foarte multe modele extrem de diverse ca dotari, tehnologii, dar mai ales ca pret.

Cei de la Samsung sau gandit totusi sa lanseze si ceva pentru cei care doresc un Smart TV care sa vine la un pret foarte accesibil, deoarece, nu-i asa, nu toti dispun de foarte multi bani la dispozitie pentru a avea acces tot timpul la cele mai noi tehnologii.

Daca mai tineti minte, foarte recent v-am mai prezentat un Smart TV accesibil, fiind vorba despre Orion T 32D/LED/SMART, care vine la un pret chiar mai mic decat subiectul acestui review, insa inevitabil si cu o calitate mai scazuta.

 

Vezi aici pretul actualizat!

 

Vrei un Smart TV la cel mai bun pret? Alege-l pe Samsung 32J5200

In opinia mea Samsung 32J5200 nu exceleaza la nici un capitol, insa la aceasta suma de bani pot spune ca primim foarte multe, televizorul venind cu un raport calitate-pret excelent.

Este pana la urma de inteles acest lucru. Daca dorim ceva care sa ofere mai multa calitate avem o multime de optiuni la dispozitie (ca de exemplu Sony 43W755C), insa in final aici vorbim despre accesibilitate, nu-i asa? Iar Samsung 32J5200 exact asta ofera.

 

Imagini la o calitate Full HD!

Desi este un produs accesibil al sud-coreenilor, apreciem faptul ca ofera o rezolutie Full HD a imaginilor (1920 x 1080 pixeli) si mai ales acele functii Smart care ofera, printre altele, posibilitatea de a naviga pe internet.

Restul specificatiilor cu care Samsung 32J5200 vine includ un ecran cu diagonala de 80 cm, un sistem audio de tip 2CH(Down Firing + Base Reflex), care ofera o putere de 10 W, precum si un player multimedia integrat care face toti banii, oferind posibiliti in plus prin care sa ne petrecem timpul nostru liber intr-un mod cat mai placut.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email