Televizor Samsung 32J4100

Astazi continuam seria dedicata celor care sunt in cautarea unui televizor ieftin prin prezentarea lui Samsung 32J4100.

Samsung 32J4100 desi nu vine cu functii inteligente, la pretul la care acesta poate fi cumparat putem spune ca vine cu dotari mai mult decat interesante, iar despre acest lucru o sa va convingeti citind acest review in continuare.

Noul televizor Samsung 32J4100 face parte din gama de produse 2015 a sud-coreenilor, iar acest lucru inseamna ca o sa cumparam un TV foarte nou, cu tehnologii recente, care va vor satisface la maxim pofta de televiziune.

 

Vezi ce spun cumparatorii despre acest produs!

 

Vine la cel mai bun pret pentru un TV LED Full HD!

Ecranul lui Samsung 32J4100 este unul de dimensiuni standard, avand o diagonala de 80 de centimetri (la fel ca Philips 32PFH4100/88), ceea ce inseamna ca vom avea parte de un nivel al detaliilor ridicat, mai ales datorita rezolutiei Full HD (de 1920 x 1080 pixeli).

Pe partea de imagine gasim tehnologiile deja consacrate cand vine vorba de televizoarele Samsung (ca de exemplu modelul 32H5000), iar aici ne referim in special la HyperReal Engine, PQI 100, Mega Contrast, Wide Color Enhancer (Plus) si Film Mode.

 

Samsung 32J4100 ofera un raport excelent calitate-pret!

In ceea ce priveste sunetul, aici regasim un sistem audio standard pentru televizoarele Samsung, si anume unul pe doua canale, Down Firing + Base Reflex, cu difuzoare care ofera o putere de 20 W.

Si aici avem parte de numeroase tehnologii care au rolul de a imbunatati semnificativ experienta acustica, fiind vorba despre Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1 si Wallmount Sound Mode.

Toate acestea fiind spuse, putem conchide ca Samsung 32J4100 este un excelent televizor de buget, care este perfect pentru toti cei care nu dispun de o suma foarte mare de bani dar isi doresc un nou televizor, cu tehnologia LED si o rezolutie Full HD. Il recomandam!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email