Televizor Samsung 32H6410

Cand vine vorba de televizoare de calitate pot spune ca sud-coreenii de la Samsung stiu intr-adevar ce fac, acestia reusind sa ne surprinda prin fiecare lansare de raportul calitate-pret excelent oferit de produsele acestora.

Samsung 32h6410 nu face nici el exceptie, acesta fiind un Smart TV 3D – pe scurt? Un centru multimedia complet care vine la cel mai bun pret.

Fata de un simplu televizor, Samsung 32h6410 iti poate oferi si posibilitatea de a accesa internetul si sa te bucuri de multimea aceea mare de videoclipuri postate zilnic pe YouTube.

De asemenea, ai acces la cele mai noi filme si seriale prin intermediul serviciilor de streaming puse la dispozitia utilizatorilor din Romania, iar toate acestea se realizeaza la un nivel inalt al calitatii vizuale si acustice.

Este o alegere reusita!

Samsung 32h6410 este un televizor creat special pentru dormitoare si living-uri de dimensiuni mai mici, ecranul acestuia fiind unul de doar 80 de centimetri. In cazul in care doriti ceva mai mare, puteti consulta si review-ul lui Samsung 48J5500, prezent tot la noi pe site.

Bineinteles ca tehnologiile marca Samsung sunt prezente si pe modelul de fata, printre acestea numarandu-se Clear Motion Rate 400, Mega DCR si Wide Color Enhancer (Plus). De remarcat faptul ca acestea fac o treaba mai mult decat excelenta, oferind astfel imaigni de cea mai inalta calitate, lipsite de blur in cazul scenlor cu miscari rapide, precum si cu un contrast excelent.

Sud-coreenii merita laudati pentru faptul in cazul lui Samsung 32h6410 au optat pentru un sistem audio Down Firing + Full Range, acesta fiind compus din difuzoare de 10 W. De asemenea sunt prezente tehnologii Dolby pentru ca acustica sa fie una de invidiat!

In cazul in care doriti ceva mai ieftin, atunci va recomandam televizorul Samsung 32J5500, care ofera acceasi calitate, dar la un pret mai mic.

Concluzii

Pentru cei care isi doresc un televizor inteligent de calitate, care sa le ofere posiblitatea sa se relaxeze dupa o zi obositoare la munca, pot alege televizorul Samsung 32h6410 care, pe langa performantele sale excelente ofera si un design extrem de elegant.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email