Televizor Samsung 32H6200

În prezent nu sunt foarte multe televizoare de 80 cm pe piata care sa ofere toate caracteristicile si acelasi nivel de performante vizuale ca si Samsung 32H6200, nu oricum, ci la un pret foarte bun.

 

Vezi oferta zilei!

 

O sa vedeti in acest review de ce spun asta. Asadar, primul lucru pe care o sa-l observati la Samsung 32H6200 este pretul destul de scazut in comparatie cu concurenta, lucru care reprezinta din start un punct in plus. Ca idee, mai puteti gasi acest model si sub numele Samsung ue32h6200, in functie de tara de comercializare.

Desi tendintele pietei sunt spre televizoarele cu ecrane cat mai mari, cele de dimensiuni mai mici nu sunt neglijate, lucru datorat in mare parte pretului mai scazut al acestora, in raport cu caracteristicile si tehnologiile integrate.

In ceea ce priveste design-ul, Samsung 32H6200 sta foarte bine, aspectul exterior lasand impresia de televizor de calitate, lucru care il spune si stand-ul in forma de X care este metalic. Ramele destul de inguste care inconjoara ecranul contribuie si ele la aspectul elegant al acestuia.

Samsung 32H6200 este capabil sa redea imagini la o calitate peste medie, cu mult peste brand-urile “rivale”, iar categoria de pret il plaseaza in Top 10 televizoare de luat in seama ale anului 2014. Trebuie precizat ca acest model este prezent in topul multor blog-uri de specialitate, asadar merita toata atentia.

Televizor Smart 3D LED Samsung, 80 cm, 32H6200, Full HD 2

Pentru a-mi expune cat mai bine parerea prin acest review, am testat televizorul Samsung 32H6200 timp de aproape o saptamana, perioada in care am apucat sa urmaresc un meci de fotbal din Champions League, cateva filme, precum si episoade din serialul Game of Thrones. Experienta avuta o aveti descrisa in randurile care urmeaza.

Asadar, Samsung 32H6200 vine cu numeroase setari ale imaginii, precum si tehnologii care sa ofere o experienta cinematografica de neuitat. Rezolutia FullHD, de 1920 x 1080 pixeli, este ajutata de Clear Motion Rate 200, Mega DCR, Wide Color Enhancer (Plus), Film Mode și Natural Mode Support, caracteristici tipice pentru un televizor al sud-coreenilor.

 

Profunzime a imaginii greu de egalat de concurenta!

Nivelul de negru este unul foarte bun, cu toate cu nu atinge performantele televizoarelor mult mai scumpe ale celor de la Samsung. Cu toate acestea, trebuie tinut cont de faptul ca Samsung 32H6200 face parte dintr-o alta categorie, si anume cea a televizoarelor accesibile. Din acest punct de vedere putem spune ca exceleaza, concurenta reusind foarte greu sa se aproprie de acesta.

Superioritatea contrastului de pe Samsung 32H6200 este vizibila in scenele intunecate, unde umbrele sunt foarte bine conturate, detaliile fiind foarte vizibile, acest lucru datorandu-se contrastului nativ al acestui panel al celor de la Samsung. Așadar, pot fi atinse nivele multumitoare ale negrului, fara a apela la sistemul de contrast dinamic.

Televizor Smart 3D LED Samsung 32H6200, 80 cm, Full HD

Cand vine vorba de redarea culorilor, se vede mana de lucru a sud-coreenilor, Samsung 32H6200 oferind tonuri placute, naturale, gama fiind una foarte larga. Acest lucru inseamna detalii incredibile care ies la iveala in cazul surselor HD.

In ceea ce priveste redarea sunetelor, televizorul se descurca excelent, cu mult peste celelalte modele cu diagonala asemananatoare, sunetul fiind unul dinamic si puternic, natural si clar. Basul este putin cam slab, Samsung 32H6200 (3)insa nu putem cere foarte multe de la un astfel de model, pretul trebuind sa fie justificat intr-un anume fel. Cele doua difuzoare au o putere de 10 W fiecare, iar caracteristicile superioare cu care acesta este echipat sunt: Dolby MS10, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, 3D Sound și Auto Volume Leveler.

Deoarece Samsung 32H6200 este un televizor 3D, sunt nevoit ca in acest review sa va vorbesc si despre aceasta functie, cu toate ca tot timpul am fost de parere ca ea nu ar trebui sa fie prezenta pe un televizor care are diagonala de doar 80 cm.

Totusi, la acest pret este binevenita. Performantele in ceea ce priveste patrunderea in lumea tridimensionala au fost satisfacatoare. A reusit sa ramana in linie cu ceea ce ofera modelele concurente, in unele cazuri chiar si cu cele mai scumpe.

Pe partea de conectivitate gasim absolut toate porturile de care avem nevoie. Sunt prezente patru porturi HDMI si trei porturi USB 2.0, o iesire audio digitala, o intrare Scart, una component si una video composite. Gasim de asemenea si WiFi integrat, iar slotul CI+ si tunerul digital DVB-T, DVB-C sunt si ele prezente.

 

Concluzii

Samsung 32H6200 vine la un pret foarte bun pentru ceea ce ofera, consumatorul de rand putand avea acces foarte usor la un televizor inteligent la un pret inteligent.

Sper ca acest review sa fie de un real ajutor in alegerea noului televizor, iar noi va incurajam sa-l achizitionati chiar acum, datorita discount-ului de care puteti beneficia! Daca nu v-am convins, atunci consultati intreaga noastra oferta disponibila pe aceasta platforma online si alegeti produsul care va face cu ochiul!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email