Televizor Samsung 32H5000

Modelul despre care o sa va vorbesc astasi este unul pe care l-am cumparat in urma cu ceva vreme pentru casa de la tara, deoarece ofera o calitate inalta la cel mai bun pret.

 

Pret bomba!

 

Desi nu imi petrec foarte mult timp prin casa, serile petrecute vizionand serialele mele preferate au fost adevarate oaze de relaxare, reusind sa-mi reincarce la maxim bateriile pentru noua zi de munca ce urma.

Samsung 32H5000 este un televizor LED cu un ecran care are diagonala de 80- de centimetri, deci suficient de mare pentru experiente cinematografice reusite.

Aceasta diagonala este completata perfect de o rezolutie maxima a imaginii de 1920 x 1080, modelul fiind unul Full HD, iar lista este completata de numeroase tehnologii si carateristici superioare, precum Clear Motion Rate 100, Mega DCR, Wide Color Enhancer (Plus), Film Mode sau Natural Mode Support.

 

Un televizor cu un raport calitate-pret excelent!Televizor Samsung 32H5000

Va pot spune ca sunt mai mult decat multumit de ceea ce imi ofera Samsung 32H5000 acesta reusind sa impresioneze nu numai prin pretul excelent, dar si prin raportul pret-calitate foarte bun, care-l face una dintre cele mai bune optiuni la acest moment. Un alt model la fel de accesibil, poate chiar mai mult, este televizorul Samsung 22H5000, pe care eu il folosesc in bucatarie (fiind mai micut).

Imaginile redate sunt unele de o inalta calitate, culorile fiind vii si nivelul contrastului ridicat, iar scenele intunecate sunt unele foarte bine reprezentate, datorita nivelului de negru excelent.

Partea de imagine este completata foarte bine de un sunet pe masura, gratie tehnologiilor Dolby din dotarea acestuia (Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, DTS Studio Sound,DTS Premium Sound 5.1) dar și difuzoarelor care au o putere de 10 W fiecare.

Practic simți fiecare zgomot si fiecare miscare oricat de mica ar fie ea din filmul pe care-l vizionezi, iar in cadrul scenelor de groaza acest lucru se traduce printr-o tensiune la cote maxime. Perfect pentru amatorii genului. In plus, in aceasta perioada Samsung 32H5000  este disponibil la un pret promotional, in cadrul unei oferte speciale.

 

Concluzii

Pe partea de conectivitate intalnim optiunile comune tuturor televizoarelor de acest gen, Samsung 32H5000 venind cu doua porturi HDMI, un port USB 2.0, precum si alte intrari precum video composite, component, Scart (RGB) si inclusiv o iesire audio digitala (optica). Tunerul DVB-T, DVB-C si slotul CI+ nu lipsesc nici ele din peisaj.

Samsung 32H5000 este o alegerea pe care pur si simplu nu o poti regreta, deoarece la un asemenea pret primesti un super televizor, de cea mai buna calitate, care sa-ti satisfaca toate poftele vizuale si chiar acustice. Din experienta va spun ca la aceasta suma de bani nu o sa mai gasesti ceva asemanator!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email