Televizor Samsung 32EH4003

Samsung 32EH4003 este modelul despre care o sa va vorbesc astazi, chiar daca acesta face parte din gama de televizoare lansata pe piata in anul 2012, asadar nu foarte recent.

De ce am luat aceasta decizie? Pentru ca l-am gasit in oferta mai multor magazine de la noi la un pret foarte bun pentru capabilitatile acestuia, ceea ce reprezinta un mare plus, deoarece nu toti au bani pentru a cumpara modele de ultima generatie.

 

Vezi cele mai bun pret aici!

 

Cu ce a reusit sa ma impresioneze? Pe langa pret, cel mai mult m-a impresionat faptul ca la acesti bani primim o performanta vizuala foarte buna, peste celelalte modele din aceeasi gama de pret, chiar daca televizorul este unul HDReady, adica are o rezolutie de 1366 x 768 pixeli.

Samsung 32EH4003 a reusit sa-mi lase o impresie buna in redarea scenelor cu imagini rapide, chiar daca pe alocuri datea impresia de „agatare”, dar nu poti cere foarte multe de la un model entry-level, mai ales cand toate celelalte modele din aceasta gama de pret sufera de probleme asemanatoare.Televizor Samsung 32EH4003

Pe partea de caracteristici superioare de imagine Samsung 32EH4003 vine cu dotarile standard pentru un televizor al sud-coreenilor (asemeni modelului 28D310 de la Samsung), acestea avand rolul de a imbunatati calitate imaginilor.  Printre tehnologii se numara Wide Color Enhancer Plus, Digital Noise Filter si Clear Motion Rate 50.

Performantele acustice au fost multumitoare, cele doua difuzoare de 10 W fiecare, in combinatie cu mai multe tehnologii – Dolby Pulse, Dolby Digital Plus, DTS 2.0 + Digital Out, SRS TheaterSound – reusind sa livreze sunete suficient de clare si de puternice. La pretul recomandat, in functie de magazin, puteti beneficia de diverse oferte speciale, asadar pretul poate fi si mai mic!

Un alt plus la modelul Samsung 32EH4003 il reprezinta tuner-ul digital DVB-T, DVB-C, acesta permitandu-ne sa avem acces la noul standard de televiziuni, mai exact cea digitala si HD. Prin intermediul acestuia nu mai ai nevoie de acel decodor extern care, de cele mai multe ori, strica destul de mult aspectul incaperii.

Pe lista mai adaugam si Slotul CI+, pentru ca totul sa fie perfect, impreuna cu cele doua porturi HDMI si un port USB 2.0.

 

Concluzii

Samsung 32EH4003 a reusit sa ma multumeasca prin performantele sale foarte bune raportate la pret, lucru destul de rar intalnit de mine de-a lungul timpului cat mai ocupat de review-uri pentru aceasta platforma online.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email