Televizor Samsung 28J4100

Samsung 28J4100 este acel gen de televizor care este imposibil sa nu-l remarci, mai ales atunci cand vezi pretul la care este comercializat.

 

Pret promotional!

 

De-a lungul timpului mi-au trecut prin maini multe televizoare, iar experienta ma face sa-mi dau seama foarte repede daca un anumit producator a lansat un nou televizor de duzina, pentru a mai lua ceva dintr-un anume segment de piata, sau daca intr-adevar este capabil de lucruri uimitoare.

Samsung 28J4100 face parte din cea de-a doua categorie, venind la un pret excelent si cu performante de invidiat raportate la celelalte modele din aceeasi gama de pret.

Cu ce ne incanta mai exact Samsung 28J4100? Ei bine, pe langa pret, celelalte lucruri care-l scot in evidenta sunt calitatea imaginilor, precum si sunetul destul de puternic. Acest televizor are in dotare un ecran cu diagonala de 68 cm si o rezolutie maxima a imaginii de 1366 x 768 pixeli, cele doua facand o echipa foarte buna.Televizor Samsung 28J4100

Va pot garanta ca nu o sa simtiti lipsa rezolutie FullHD de pe Samsung 28J4100, in mare parte datorita diagonalei care este de doar 68 de centimetri. Trebuie sa stiti ca o rezolutie FullHD incepe sa faca diferenta abia de la o diagonala de la 80 cm in sus. In plus, la o asemenea oferta de pret nu cred ca mai conteaza acest lucru.

Alte plusuri ale lui Samsung 28J4100 sunt tehnologiile de pe partea de imagine, precum HyperReal Engine, PQI 100, Mega Contrast, Wide Color Enhancer (Plus) sau Film Mode, precum si cele de pe partea de sunet, acestea fiind Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1 si Wallmount Sound Mode.

Nu o sa regretati achizitionarea acestui televizor, mai ales daca sunteti pe buget si nu va permiteti sa achizitionati un model mult mai scump. Consider ca Samsung 28J4100 isi face treaba mai mult decat bine pentru a va satisface toate nevoile. Un alt model de calitate si la pret bun este Venga 32DTV3, pe care vi-l recomandam.

 

Concluzii

Samsung 28J4100 este un televizor care chiar merita atentia voastra, in special datorita pretului extrem de scazut, dar si a raportului pret-calitate excelent. Daca inca nu v-am convins, atunci puteti cauta pe platforma noastra in numeroasele oferte oferite de noi. Spor la cumparaturi!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email