Televizor Samsung 28H4000

Astazi o sa va vorbesc despre un nou model de televizor LED clasic, adica unul care vine doar cu functiile de baza ale unui televizor, acesta adresandu-se celor care doresc sa acceseze noua lume a televiziunii digitale si HD.

Samsung 28H4000 este un televizor micut, iar datorita dimensiunilor sale reduse acesta poate fi folosit cu succes in incaperile mici ori ca un TV de bucatarie.

Desi dimensiunile sale sunt reduse, acest lucru nu inseamna ca nu poate oferi cele mai bune experiente vizuale din gama sa de pret. Pentru acest lucru, sud-coreenii l-au echipat pe Samsung 28H4000 cu un ecran de 68 cm si cu o rezolutie a imaginii de 1366 x 768 pixeli.

Pentru ca performantele sa fie unele nealterate de micile probleme care pot interveni in cazul acestui gen de televizoare, Samsung 28H4000 a fost echipat cu mai multe caracteristici superioare, precum Clear Motion Rate 100, Mega DCR, Wide Color Enhancer (Plus) sau Film Mode.

Un model perfect pentru incaperile micute!

Primul lucru pe care o sa il observi la Samsung 28H4000 este pretul promotional la care este disponibil acesta, lucru care il face un televizor extrem de accesibil pentru ceea ce ofera.

De asemenea, prezenta tunerului digital DVB-T, DVB-C si a slotului CI+ pe partea de coenctivitate, precum si a doua porturi HDMI, il fac un model extrem de dorit de multi.

Sistemul audio tip Down Firing + Full Range din dotarea lui Samsung 28H4000 nu este unul dintre cele mai moderne, insa difuzoarele de 5 W isi fac treaba suficient de bine pentru dimensiunile sale.

Trebui tinut cont de faptul ca in cadrul incaperilor mici nu este nevoie de un sistem audio foarte puternic, sunetul fiind suficient de puternic in cazul lui Samsung 28H4000.

Concluzii

Datorita functiilor cu care televizorul Samsung 28H4000 este dotat, site-ul nostru recomanda acest model tuturor celor care isi doresc un televizor de bucatarie, dar si celor care nu dispun de un buget generos.

Un al model care merita este Philips 24PHH4000, care are si el review la noi.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email