Televizor Samsung 28D310

Samsung 28D310 este un televizor LED care a fost creat de sud-coreeni special pentru a permite accesul unui numar cat mai mare de persoane la cele mai noi tehnologii. Da, ati ghicit, Samsung 28D310 este unul dintre cele mai ieftine televizoare prezente pe piata.

Pretul foarte accesibil reprezinta punctul forte al acestuia, iar la aceasta accesibilitate se adauga si cea mai buna calitate, doar este vorba de un model Samsung.

La fel ca si celelalte televizoare LED, Samsung 28D310 permite un unghi de vizualizare larg, de 178 de grade, permitandu-ne sa ne bucuram de aceeasi calitate a imaginilor din aproape orice unghi am privi, acest aspect fiind unul foarte important atunci cand dorim sa vizionam un film in familie sau pentru a face o prezentare in fata unui public mai numeros.

Samsung 28D310 dispune de ConnectShare, acesta fiind indispensabil in prezent, deoarece ne ofera posibilitatea de a viziona continutul digital intr-un mod foarte usor si placut. Prin simpla conectare a unui stick USB sau a unui hard disk extern la televizor, putem accesa intregul continut stocat pe acestea.

Player-ul multimedia integrat este capabil sa redea o gama larga de formate, astfel incat sa te poti bucura de toate filmele tale preferate sau chiar de filmarile si fotografiile din vacanta, deoarece exista chiar si posibilitatea de a conecta camera foto direct la televizor.

Per total Samsung 28D310 a fost capabil sa redea imagini foarte bune, la fel si modelul acesta, acestea fiind completate de un sunet de calitate, astfel incat experienta sa fie una completa. Printre tehnologiile cu care acesta este dotat se numara Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, DTS Studio Sound si DTS Premium Sound 5.1.

In privinta conectivitatii lucrurile stau la fel de bine, oferind optiuni destul de extinse, printre care si doua porturi HDMI si unul USB 2.0.

Concluzii

Samsung 28D310 este un televizor complet pentru un model care face parte din aceasta gama de pret, reusind sa ofere calitate la un pret accesibil. Diagonala de 70 cm si rezolutia HD se numara printre punctele forte ale acestuia.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email