Televizor Samsung 24H4003

Sud-coreenii de la Samsung sunt cunoscuti pentru faptul ca au in portofoliul lor televizoare din toate categoriile de pret. De la cele mai scumpe modele, pana la cele mai accesibile, avem din plin de unde alege.

Samsung 24H4003 este un astfel de televizor, insa acesta face parte din gama inferioara, venind cu un pret foarte accesibil. Imi place foarte mult modul in care au reusit sa imbine tehnologii de calitate impreuna cu un pret de calitate, noi nefiind astfel fortati la foarte multe compromisuri.

 

Vezi pretul bomba aici!

 

Un pret special pentru un model special!

Televizorul este unul HDReady, asadar cu o rezolutie de 1366 x 768 pixeli, si face parte din gama lansata in anul 2014. Vine pe partea de imagine cu mai mult caracteristicii superioare, precum Motor HyperReal, Clear Motion Rate 100 si Wide Color Enhancer (Plus), acestea reusind sa ofere un plus de calitate experientei de vizionare.

Scenele redate rapid sunt fluide, totusi un usor efect de blur poate fi observat la redarea extrem de rapida a imaginilor, dar se poate trece usor peste acest lucru (trebuie totusi tinut cont de pretul extrem de scazut al lui Samsung 24H4003, care si in aceste coditii reuseste sa se descurce extrem de bine fata de concurenta. Daca sunteti interesati si de ce ofera concurenta, accesati aceasta oferta pentru a gasi ce va intereseaza.

Samsung 24H4003

Televizor LED Samsung, 61 cm, 24H4003, HD

Samsung 24H4003 vine cu un ecran care are diagonala de 61 cm, ceea ce il face perfect pentru a fi folosit intr-o incapere mai mica sau chiar intr-o bucatarie, neocupand foarte mult spatiu. Un alt excemplu in acest caz este modelul Samsung 28J4100, pe care vi-l recomand.

In ceea ce priveste sunetul, Samsung 24H4003 dispune de doua difuzoare de 10 W fiecare, destul de puternice pentru dimensiunile mici ale acestuia, iar ca si tehnologii sud-coreenii au ales sa-l echipeze cu Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, DTS Studio Sound si DTS Premium Sound 5.1.

Design-ul este unul simplu, putem spune standard, dar care da un aspect placut camerei unde alegem sa-l folosim. Materialele utilizate la producerea acestuia dau si ele impresia de calitate, asadar nu putem gresi alegandu-l, in special datorita discount-ului aplicat.

De alte promotii, precum si de alte produse de calitate, puteti afla accesand zilnic site-ul nostru sau abonandu-va la newsletter-ul nostru.

 

Concluzii

Samsung 24H4003 reprezinta o optiune foarte buna de luat in considerare pentru toti cei care sunt in cautarea unui televizor de buget dar capabil sa ofere un plus de calitate la un pret care se mentine totusi jos. Un alt model de buget care v-ar putea interesa este televizorul LG 32LF630V despre care v-am vorbit in urma cu putina vreme.

In functie de tara in care se comercializeaza, modelul mai poate fi gasit sub denumirea: Samsung UE24H4003awxbt.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email