Salteaua super ortopedica Saltex

Salteaua super ortopedica Saltex este un model bun, nu chiar modern, dar totusi de calitatea superioara unei saltele obisnuite. Mai mult decat atat, este si mult mai ieftina decat orice saltea cu memory foam sau alte tehnologii noi, asa ca poate sa fie mai usor de cumparat de romanul de rand. Nu este nici o saltea mica, asa ca raportul calitate pret poate sa fie unul cu atat mai bun.

 

Despre salteaua super ortopedica Saltex

Acest model este unul mai simplu, fara strat cu memorie sau husa cu aloe vera. Este, pana la urma, o saltea clasica pe care probabil multa lume a avut-o sau inca o mai are acasa, doar ca este facuta din niste materiale mai bune, pentru a rezista la standarde bune pentru un timp mai indelungat. Producatorii ii acorda o garantie de trei ani, dar probabil ca va rezista mai mult decat atat fara sa se deformeze sau sa se rupa (sau cel putin speram acest lucru).

Diferenta principala dintre aceasta saltea si cele mai noi este ca ea inca mai foloseste o constructie cu arcuri. Acestea sunt mai bune si mai stabile, insa tot exista o diferenta intre cele care au doar strat de spuma poliuretanica. Aceasta tot apare, insa in cantitati mai mici, ea fiind prezenta la fiecare patru straturi de arcuri. Salteaua tot poate sa fie una ideala pentru cei care isi doresc sa aiba o pozitie corecta in timpul somnului si sa isi protejeze astfel coloana. Un alt element interesant care iese in evidenta este acela ca salteaua are doua fete diferite, cate una pentru vara si iarna. Cea pentru vara lasa aerul sa circule, sporind confortul proprietarului atunci cand temperatura din casa creste, iar cea pentru iarna are un strat mai gros la suprafata, pentru a tine mai cald.

 

Vezi detalii cu privire la pretul saltelei.

 

O saltea cu arcuri la un pret decent

Saltelele mai moderne si mai scumpe folosesc uneori un strat superior cu aloe vera, pentru a proteja impotriva micro-organismelor care pot provoca alergii. Chiar daca Saltex nu beneficiaza de asa ceva, salteaua este tratata impotriva mucegaiului si a acarienilor, asa ca tot ofera posibilitati de a-i proteja pe cei care sunt mai sensibili si sufera de alergii, fiind perfecta atat pentru adulti cat si pentru copii.

Nu am spus inca nimic despre dimensiunile saltelei, acestea fiind totusi unele de luat in calcul. La 160×200 cm, salteaua poate sa fie utilizata atat de una singura, pe un pat mai mic, cat si impreuna cu alta, desi in acest caz patul trebuie sa fie imens.

 

Pro salteaua super ortopedica Saltex

  • Raport calitate pret bun
  • Are doua fete, pentru iarna si pentru vara
  • Este tratata impotriva acarienilor de praf si a mucegaiului
  • Dimensiuni mari

 

Contra salteaua super ortopedica Saltex

  • Foloseste un design mai vechi, cu arcuri

 

Concluzii

Fara sa fie o saltea ultra moderna, aceasta reuseste sa fie o varianta de calitate pentru oricine. Ofera suficient de mult confort si o pozitie ideala in timpul somnului, protejand corpul si eliminand durerile care pot sa apara. In plus, este mult mai ieftina in comparatie cu alte saltele mai moderne.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email