Saltea Ted Solo Memory

Este foarte important sa ai o saltea de buna calitate, care iti poate mentine spatele intr-o pozitie cat mai corecta si care iti poate oferi un somn perfect.

Pana la urma, fiecare zi foarte buna vine dupa un somn odihnitor, in care odihna a fost una de cea mai buna calitate.

Exista o varietate foarte mare de saltele pe piata, insa salteaua Ted Solo Memory este o varianta extrem de buna, atat pentru cei care cauta o calitate deosebita, cat si pentru cei care isi doresc un pret bun de la un produs.

Salteaua Ted Solo Memory este construita din mai multe straturi, cel mai important fiind, evident, spuma Memory, care retine greutatea si forma fiecarui corp, oferind in felul acesta un somn personalizat. Spuma din Ted Solo Memory reactioneaza la temperatura fiecarui corp si preia forma acestuia.

Vei putea folosi aceasta saltea pe ambele parti, in functie de confortul si de fermitatea pe care o doresti. Este echipata cu o parte moale, realizata din spuma memory, dar si cu o parte mai tare, realizata din spuma Poliuretanica!

Care sunt materialele pe care le cuprinde aceasta saltea?

Salteaua Ted Solo Memory este realizata din materiale de cea mai buna calitate, precum spuma super elastica, material netesut de tip TNT, fibre nereciclate si o husa de calitate foarte buna, care acopera intreaga combinatie.

Husa este antialergica si elimina orice tip de microb, asadar, putem spune cu incredere ca Ted Solo Memory este o saltea sanatoasa si sigura.

Saltea Ted Solo Memory

Saltea Ted Solo Memory, 140 x 200 cm, structura din spuma poliuretanica si Memory, Salsolome140200

Inaltimea pe care o prezinta aceasta saltea este de 16 centimetri iar greutatea pe care o suporta este de 90 de kg pentru fiecare persoana. Partea cea mai ferma prezinta o fermitate de 4 din 5.

Daca vrei sa ingrijesti cat mai bine salteaua Ted Solo Memory, este bine sa o utilizezi pe o rama din lemn care sa permita aerisirea saltelei, sa o intorci frecvent de pe o parte pe alta si sa o cureti cu solutii speciale pentru asta.

Salteaua este formata din 3 invelisuri, dupa cum vedeti si din poze, fiind lucrata cu mare atentie. Este confectionata asemanator cu modelul prezentat inainte: Tel solo anatomic.

Primul invelis este un tricot elastic, fiind dealtfel si suprafata de uzura a saltelei Tes Solo Memory. Al doilea invelis este confectionat din fibre siliconizate si spuma Memory, iar al treilea (miezul) din spuma poliuretanica).

Ce pret are si ce pareri au clientii?

Pretul nu este intocmai mare pentru cineva care vrea sa aiba un somn de calitate si sanatos si nu conteaza atat de mult banii cat faptul ca jumatate din viata dormim si trebuie sa ne creem un mediu curat si sanatos pentru somn.

Puteti vedea PRETUL ACTUALIZAT PRIN BUTONUL DE MAI JOS, cat si OFERTA ZILEI, in plus aflati ca aceasta saltea are garantie 5 ani de zile si transport gratuit! Ca idee, vedeti ca preturile sunt in functie de dimensiune.

Clientii sunt foarte multumiti, avand in vedere faptul ca este o saltea sanatoasa si multi dintre cumparatori spun ca desi au probleme de sanatate la coloana, pe aceasta pot dormi foarte bine, pentru ca pozitia oferita de salteaua Ted Solo Memory ii face sa nu mai simta durerea.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email