Saltea Silver Active

Salteaua Silver Active are 160 x 200 cm si vine de la Green Future, o firma specializata in paturi, saltele si lenjerii, iar asta inseamna ca pretul sau, chiar daca este mai mare decat al unui saltele clasice, este explicat de calitatea materialelor folosite si de confortul pe care acestea il pot oferi proprietarului.

 

Despre Saltea Silver Active

Este o saltea din tipul memory foam, asta insemnand ca nu este construita pe baza de arcuri, deci nu trebuie sa va mai faceti griji in legatura cu
faptul ca ati putea sa le simtiti si sa va incomodeze somnul acest lucru. Materialele utilizate in constructia acestei saltele sunt spuma poliuretanica elastica ce se afla in interior, iar pe fiecare fata este aplicat un strat de trei centimetri dintr-un alt material. Pe una dintre fete este aplicata spuma memory, care este mai moale, iar pe cealalta fata este aplicat latex si, in consecinta, duritatea este mai mare. Asadar, puteti sa va alegeti partea de saltea care va convine mai mult, dar exista si o neplacere in legatura cu acest aspect, pentru ca se sugereaza intoarcerea acesteia la cateva luni, iar asta inseamna ca trebuie sa va adaptati cu cealalta fata.Saltea SILVER ACTIVE1

Chiar daca materialul utilizat este spuma, aceasta suporta o greutate de pana la 120 kg de persoana, ceea ce inseamna ca daca nu aveti probleme
cu obezitatea va puteti bucura de aceasta saltea un timp indelungat fara ca aceasta sa se deterioreze in mod semnificativ.

Pe deasupra, aceasta are o husa din tricot cu fir argintat ce are un tratament antimicrobian si antiacarian, astfel ca nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu sanatatea dumneavoastra, mai ales daca suferiti de alergii, dar nu numai.

 

Vezi pererile clientilor despre confortul care il ofera salteaua. 

 

Un produs premium pentru un somn odihnitorSaltea SILVER ACTIVE2

Aceasta saltea are trei roluri, primul dintre ele fiind cel ortopedic, care ii ofera coloanei pozitia corecta si ajuta la relaxarea incheieturilor. Al doilea este cel de a relaxa complet muschii pentru o circulatie normala, iar cel de-al treilea rol este cel ergonomic, care este menit sa asigure un confort sporit in timpul somnului.

Aceasta saltea nu este realizata pentru a fi folosita in medii umede, astfel ca trebuie sa aerisiti constant locul in care este pusa si trebuie grija maxima daca manipulati lichide in preajma acesteia, dar pentru a prelungi viata acesteia puteti achizitiona o husa de protectie, care se curata usor in cazul aparitiei petelor.

 

Pro Saltea Silver Active

  • Are doua fete, diferite prin nivelul de duritate
  • Este utilizata atat spuma cu memorie, cat si latexul
  • Nu are in constructia sa arcuri
  • Este tratata antimicrobian si antiacarian

 

Contra Saltea Silver Active

  • Faptul ca trebuie intoarsa de pe o parte pe alta la cateva luni, iar fiecare parte este facuta din alt material poate perturba somnul pentru moment

 

Concluzii

Daca va aflati in cautarea unei saltele care sa contina spuma cu memorie, va puteti indrepta spre acest model de la Green Future, care va promite un confort sporit pe oricare dintre fetele sale, astfel putand profita de un somn linistit si odihnitor si fara dureri de oase sau musculare la trezire.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email