Saltea Previ Novo 12+4

Previ Novo 12+4 este o saltea cu spuma cu memorie ce vine de la firma Previ, care este specializata in astfel de produse, astfel ca veti avea parte de calitate atat in ce priveste modul de constructie, cat si in sensul materialelor folosite pentru realizarea acesteia. Iar pretul nu este unul mic, dar este adaptat calitatii  si materialelor utilizate, astfel ca acesta este explicat, in plus este un produs mai degraba premium, deci si pretul este adaptat.

 

Despre Previ Novo 12+4

Materialele utilizate in constructia acesteia sunt spuma poliuretanica HD-High Resilience si un strat de 4 cm in exterior pe fiecare fata de spuma cu Saltea Previ Novo 12+41memorie, aceasta din urma asigurand o distribuire a greutatii pe intreaga suprafata a saltelei, astfel evitandu-se punctele de presiune si prin urmare asigurand un somn linistit. Insa trebuie precizat si faptul ca aceasta saltea are ca recomandare ca greutatea maxima a unei persoane sa nu fie mai mare de 90 de kg, lucru ce ar putea fi o problema pentru cei care cantaresc mai mult. Aceasta poate fi utilizata si in aceste conditii, dar uzura va fi mai rapida si nici spuma cu memorie nu va reusi sa faca fata la fel de bine.

Materialul care acopera salteaua este strech de tip Aloe Vera si este tratat impotriva acarienilor si microorganismelor, astfel ca nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu faptul ca aceasta ar putea sa adune astfel de daunatori care ar putea sa va puna sanatatea in pericol, mai ales daca suferiti de alergii.

 

Vezi detalii despre eficacitatea saltelei Previ Novo 12+4

 

O saltea de calitate premium cu memory foam

De asemenea, aceasta este prevazuta cu o banda tridimensionala care permite aerisirea interna constanta pentru a o proteja de infestarea cu mucegai sau bacterii si, totodata, asigura o eliminare rapida a umezelii acumulate in timpul somnului.

In ceea ce priveste intretinerea acesteia, trebuie ceva mai mult efort pentru ca trebuie aspirata periodic, dar in acelasi timp nu se pot utiliza produse de curatare sau apa, pentru ca o pot deteriora iremediabil. Este indicata folosirea unei huse special create pentru a o proteja de elementele externe, cum sunt praful sau transpiratia. De asemenea, trebuie luat in considerare faptul ca trebuie intoarsa de pe o parte pe alta o data la aproximativ trei luni pentru a preveni uzura avansata pe una din parti, iar in acest proces va ajuta manerele dispuse de o parte si de alta a saltelei.

 

Pro Previ Novo 12+4

  • Utilizarea de spuma cu memorie pentru partile exterioare
  • Materialul care acopera salteaua este strech de tip Aloe Vera
  • Exista banda tridimensionala care asigura o aerisire interna constanta
  • Materialul exterior este tratat anti-microorganisme si anti-acarieni

 

Contra Previ Novo 12+4

  • Este destul de greu de intretinut, avand nevoie de aspirare periodica si nu este recomandata utilizarea de produse de curatare pe ea
  • Greutatea maxima recomandata pentru o persoana este de 90 kg

 

Concluzii

Aceasta este o saltea de tip premium care vine la un pret adecvat, dar care are un raport calitate pret ok si daca va aflati in cautarea unei saltele noi care sa fie si cu spuma cu memorie va puteti indrepta atentia si spre acest model de la Previ.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email