Saltea Novo Memory Foam 14+5 Previ

Novo Memory Foam 14+5 Previ este o saltea de calitate premium, cu strat memory foam, asa cum ii spune si numele. Cu alte cuvinte, este o saltea recomandata pentru persoanele care isi doresc sa doarma mai bine si sa aiba mai multa grija de sanatatea lor. Astfel de saltele actioneaza pe mai multe planuri, iar cea de fata vine chiar cu cateva anvantaje in plus, de care oricine poate sa profite in orice moment.

 

Despre Novo Memory Foam 14+5 Previ

Previ este o firma destul destul de cunoscuta cand vine vorba despre saltele, produsele lor fiind unele dintre cele mai cunoscute si mai apreciate. Si aici nu vorbim despre cele carora li se face foarte multa reclama la televizor, ci despre o firma veche, cu experienta, care stie ce face si care a patentat destul de multe tehnologii pentru fabricarea saltelelor speciale.

O saltea memory foam este una speciala, la acest lucru avand o contributie si stratul de la suprafata, dar si multe din celelalte materiale folosite. Salteaua este alcatuita dintr-o spuma speciala, HD-High Resilience, care contribuie la mentinerea unei pozitii corecte a corpului pe tot parcursul somnului. Cu toate acestea, nu acest material este cel deosebit, ci stratul memory foam de 5 cm.o saltea de calitatea superioara

Acesta este situat la suprafata saltelei, pe ambele parti (chiar se recomanda intoarecerea periodica a saltelei pentru ca perioada de viata a acesteia sa fie prelungita si sa nu isi piarda caracteristicile). Stratul preia in mod uniform greutatea corpului si astfel reuseste sa ofera o stare  de relaxare in timpul somnului. In plus, se adapteaza la temperatura corpului si persoanele care o folosesc nu vor mai simti la fel de mult nevoia de a se misca in timp ce dorm. In acelasi timp insa intra in functiune si proprietatea de momorare cu care se lauda astfel de saltele. Mai exact, dupa ce te dai jos din pat, aceasta revine la forma initiala intr-un timp foarte scurt. Daca saltele obisnuite incep sa aiba denivelari si gauri dupa ce sunt folosite mai mult timp, afectand astfel si pozitia corpului din timpul somnului, cele memory foam raman drepte si mai tari pentru un timp indelungat.

 

Vezi parerile pro si contra ale clientior.

 

O saltea de calitatea superioara

Salteaua de fata poate sa fie folosita si de catre persoanele alergice, husa fiind una trata cu o substanta cu aloe vera, care alimina bacteriile si acarienii de praf, lucru care o face sa fie mai sanatoasa pentru orice utilizator. Exista insa si o parte mai putin buna, mai exact aceea ca este dificil de intretinut, trebuind sa fie aspirata, aerisita si sa evite contactul cu orice substanta sau lichid.

 

Pro Novo Memory Foam 14+5 Previ

  • Saltea cu strat memory foam
  • Are o husa antialergica cu aloe vera
  • Rezista pana la greutati corporale de 100 kg

 

Contra Novo Memory Foam 14+5 Previ

  • Este greu de intretinut

 

Concluzii

Salteaua este una de calitate premium si merita sa fie incercata de oricine, nu doar de cei care sufera de probleme cu oasele sau de alergii. Si pretul este un pic mai mare, dar pana la urma iti protejeaza mult mai bine sanatatea.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email