Saltea Novo Memory Aquagel AirFresh 14+5 Previ

Novo Memory Aquagel AirFresh 14+5 Previ este o saltea excelenta pentru cei care isi doresc sa treaca de la o veche saltea pe arcuri la una moderna si mult mai buna pentru propria sanatate. Aceasta are si un strat memory foam, dar si multe alte avantaje de care orice utilizator ar trebui sa fie multumit. Pretul sau este insa si el unul ceva mai mare, dar daca vrei un somn confortabil pe una dintre cele mai bune saltele de pe piata, atunci ar cam trebui sa ai in vedere un model de acest gen.

 

Despre Novo Memory Aquagel AirFresh 14+5 Previ

Aceasta saltea de la Previ este una destul de mare, atat ca suprafata cat si ca grosime. Asa cum ii spune si
numele, straturile sale adunate au 19 cm(adica 14 + 5), deci vei avea o saltea consistenta sub tine atunci cand te pui in pat. Iar suprafata ei este de 160×200 cm, ceea ce inseamna ca poate sa fie folosita si singura pe un pat mai mic, sau impreuna cu o alta pe un pat de dimensiuni king size. Oricare ar fi insa situatia, salteaua ofera aceleasi beneficii, iar numarul acestora nu este unul mic.Saltea Novo Memory Aquagel AirFresh 14+5 Previ2

Stratul de 14 cm este unul din spuma poliuretanica HD-High Resilience, insa nu acesta este cel care face diferenta fata de alte saltele. Sarcina ii revine stratului de tip memory foam de 5 cm care se afla la suprafata. Acesta preia si distribuie uniform greutatea corpului pentru a putea oferi un somn mai confortabil. Si chiar daca dimineata apare o suprafata lasata, aceasta revine imediat la forma initiala (de unde si termenul de memorie). In comparatie cu alte saltele care folosesc aceeasi tehnologie, stratul de acest tip are o grosime dubla si, in plus, foloseste si niste insertii de gel, care au rolul de a scadea temperatura cu 4 sau 5 grade, lucru ideal pe timpul verii, mai ales la noi in tara.

 

Vezi noutati despre beneficiile aduse de aceasta saltea.

 

O saltea mai mare, cu multe beneficii

Salteaua este facuta sa reziste la o greutate corporala de 100 kg, desi este poate mai indicat sa fie folosita de persoane un pic mai usoare pentru a da rezultatele scontate. In plus, tot pentru siguranta celor care o folosesc, aceasta are si un strat imbogatit cu aloe vera, cel cu care utilizatorii intra in contact. Acesta protejeaza impotriva alergenilor, dar si face ingrijirea saltelei mai dificila. Ea trebuie ferita de lichide si se curata doar prin aspirare. In plus, trebuie aerisita odata la cateva luni.

 

Pro Novo Memory Aquagel AirFresh 14+5 Previ

  • saltea mare si moderna, cu strat memory foam
  • Insertiile de gel ajuta la scaderea temperaturii
  • Are un strat antialergic cu aloe vera

 

Contra Novo Memory Aquagel AirFresh 14+5 Previ

  • Se ingrijeste mai greu decat o saltea obisnuita
  • Este destul de scumpa

 

Concluzii

Chiar daca pretul ei este mai mare, aceasta saltea este si suficient de moderna pentru a merita sa fie cumparata. Are atat rolul de a pastra corpul drept in timpul somnului, cat si de a proteja impotriva alergenilor si de a oferi mai mult confort prin scaderea temperaturii, deci se poate spune ca are o actiune completa.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email