Motocoasa Ruris DAC 210

Motocoasa de umar Ruris DAC 210 este o varianta excelenta pentru toti cei care obisnuiesc sa isi tina gradinile cu gazon intr-o ordine deplina.

Vei descoperi in aceasta motocoasa un utilaj cat se poate de eficient, care este construit in asa fel incat sa uimeasca.

Este eleganta, usoara si isi poate face treaba foarte bine, chiar si la o folosire indelungata. Ruris DAC 210 se foloseste, de regula, pentru taierea si indepartarea ierburilor foarte inalte sau pentru cosirea fanului.

 

Cu ce uimeste Ruris DAC 210?

Vei descoperi ca Ruris DAC 210 este echipata cu sistemul Ruris Rapid cu chinga, care este realizat in asa fel incat sa repartizeze greutatea cat mai bine in timpul utilizarii.

 

Vezi pretul acum!

 

Datorita acestui sistem, confortul utilizatorului este unul deosebit. Acest lucru ne-a uimit atunci cand am ales sa scriem review-ul pe site-ul nostru.

Ruris DAC 210 este o motocoasa alimentata pe benzina si dispune de un motor in 2 timpi, care asigura eficienta la taiere, totul la cel mai bun pret.

Motocoasa Ruris DAC 210

Motocoasa de umar Ruris DAC 210, 1.7 CP, Motor TEZ, 2 timpi, 20 cm

 

Capacitatea cilidrica a motocoasei este de 42 de cc iar volumul rezervorului este de 0.55 litri. Chiar daca pare un volum mic, este suficient pentru o sesiune de tuns iarba, in conditiile in care un plin rezista fara probleme mai mult de o ora.

Aceasta este echipata cu un sistem de taiere cu lama cu 3 dinti si are un diametru de taiere care ajunge la 20 de centimetri. Trebuie sa fac o paranteza si sa precizez ca in aceasta perioada motocoasa poate fi achizitionata cu un discount important, care va usureaza putin achizitia acesteia.

Dat fiind faptul ca are o greutate de doar 8.5 kg, o vei putea folosi fara niciun fel de chin. Fara doar si poate, Ruris DAC 210 este o varianta excelenta pentru cei care isi doresc o motocoasa de umar care sa isi faca treaba foarte bine, sa coste putin si sa se utilizeze usor.

Daca totusi doriti o masina electrica de tuns gazonul, atunci Einhell BG-EM 1437 este alegerea potrivita, pe care trebuie sa o faci chiar acum.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email