Robin Sharma la Bucuresti – vrei bilet?

Pentru cei ce nu stiu, Robin Sharma este unul dintre cei mai recunoscuti specialisti din lume pe domeniul leadership si a reusit sa schimbe mentalitatea si viata a milioane de oameni prin cele 15 carti bestseller pe care le-a publicat pana acum. Dezvoltarea personala este un subiect tot mai vehiculat in ultima vreme, si este arhi-cunoscut faptul ca succesul vine din interiorul nostru, ca toti putem fi oameni de succes daca ne deschidem mintea si ne dezvoltam personalitatea.

Robin Sharma tine evenimente prin toata lumea si isi impartaseste cunostintele despre principii si tehnici de leadership, dedicate atat pentru specialistii din corporatii, cat si pentru oamenii simpli care doresc succes profesional si vor sa ajunga lideri cu adevarat. Pentru a va da seama ca nu este un fals, ci chiar este cel mai bun lider in dezvoltare personala, este bine de stiut faptul ca a lucrat pe functia de consultant la companii precum: Microsoft, Nike, IBM, etc. si a colaborat cu NASA si alte organizatii puternice.

Initial, inainte de a publica prima sa carte (“Megaliving!: 30 de Zile catre o Viata Perfecta”), Robin Sharma a fost avocat de litigii, dar vazand ca poate mai mult a renuntat la aceasta meserie. Prima carte a fost editata cu ajutorul mamei sale si a ajuns un best seller in scurt timp, dupa care a urmat “Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul” care s-a vandut in peste 4 milioane de exemplare. Opera sa a fost publicata in peste 62 de tari si in 75 de limbi, astfel incat a ajuns in scurt timp unul dintre cei mai cunoscuti si cei mai cititi autori din lume in intreaga istorie.

Va spuneam mai sus cum ca Robin Sharma tine conferinte in toata lumea, ei bine, acum a venit momentul sa vina si in Romania, unde are foarte multi sustinatori. Robin Sharma va veni la Bucuresti, iar evenimentul se va desfasura pe data de 17 septembrie 2015, de la ora 9:00, la sala Events Hall a hotelului Alexander, din Bd. Pipera. Agenda programului se va desfasura dupa cum urmeaza in poza atasata:

Mai jos aveti un clip video in care il puteti admira pe maestrul leadership-ului:


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email