Puncte forte ale lui Samsung 32h5500

Daca iti doresti un upgrade al vechiului televizor, iar bugetul tau nu este unul foarte mare, atunci Samsung 32h5500 s-ar putea sa iti faca cu ochiul. Este un televizor ieftin, extrem de interesant, cu o diagonala de 80 de centimetri, functia de smart TV si un procesor Quad Core, care permite destul de multe activitati extra.

Este adevarat, lipsesc unele caracteristici moderne, cum ar fi functia 3D, acest lucru insa reuseste sa tina pretul scazut. Acesta costa aproximativ 1500 ron iar in perioadele de oferta pretul sau poate ajunge la aproximativ 1200-1300 ron, acesta fiind cel mai potrivit moment de a-l achizitiona.

Design-ul lui Samsung 32h5500 este elegant si placut, faptul ca are o rama foarte subtire, dar si un suport pe cat de simplu, pe atat de elegant, oferindu-i un farmec aparte. Rama pune in evidenta orice imagine, iar atunci cand este pornit, televizorul este o adevarata bijuterie tehnologica.

 

Ce specificatii tehnice are Samsung 32h5500?

Samsung 32h5500 are numeroase plusuri fata de modelele anterioare, mai ales in ceea ce priveste afisarea culorilor. Este si normal, in conditiile in care are o rezolutie Full HD si foloseste o iluminare de fundal pe baza de LED-uri, care imbunatateste foarte mult experienta pe care o are utilizatorul. Rezultatul este impresionant, mai ales daca tinem cont de pretul televizorului.

Cei de la Samsung au dotat Samsung 32h5500 cu o multime de tehnologii de ultima generatie, cum ar fi Wide Color Enhancer Plus, care contribuie tot la calitatea imaginii, oferindu-i profunzime, sau Clear Motion Rate, care reda impecabil orice imagine ce contine multa miscare.

Sunetul televizorului este puternic, datorita celor doua boxe a cate 10 W RMS si clar, datorita caracteristicilor superioare. Acest punct de vedere este unul important pe care am pus accent si in alte review-uri de pe siteul nostru, deoarece melomanii cauta device-uri care se aud tare.

Televizorul Samsung 32h5500 este unul smart, asadar permite navigarea pe internet, socializarea pe cele mai importante retele de socializare sau urmarirea filmuletelor Youtube.

Televizor Smart LED Samsung, 80 cm, 32H5500, Full HD 2

Care sunt punctele forte ale televizorului?

Eleganta. Este primul punct pe care il urmareste orice utilizator. Fiecare om isi doreste o camera cu un aspect cat mai placut, iar Samsung 32h5500 ofera o completare perfecta, oricarei piese de mobilier si oricarei camere, indiferent ca este una clasica sau una futurista.

Full HD. Imaginea full HD este, fara doar si poate, un punct forte, deoarece asigura claritate maxima pentru orice ai face cu acest televizor.

Smart TV. Un televizor modern trebuie sa fie smart, deoarece este solutia viitorului. Din fericire, Samsung 32h5500 este unul din aceasta gama, in ciuda pretului sau scazut.

Pret. Este un televizor de clasa inalta, care are totusi un pret scazut, fiind destinat utilizatorilor cu buget mic si mediu.

 

Va las in continuare sa admirati un review video complet al televizorului Samsung 32h5500 de 80cm diagonala:


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email