Philips GC026/00

Introducere

Scamele sunt o pacoste pentru aspectul ingrijit al hainelor. O tinuta fara cusur trebuie neaparat lipsita de aceste imperfectiuni pentru un efect cat mai benefic, iar periile manuale par sa nu faca fata tuturor provocarilor. Aspiratorul de scame Philips GC026/00 este exact ce aveti nevoie pentru indepartarea lor. Dimensiunile sale , manevrabilitatea si puterea sunt atuurile sale in lupta contra scamelor.

 

Descriere

Cu dimensiuni foarte practice (doar 12 cm lungime ), acest aspirator de scame este o unealta perfecta in mana dumneavoastra. Indepartarea scamelor este acum mai usoara datorita acestui dispozitiv.

Puterea sa este destul de mare pentru un dispozitiv atat de mic. Totusi, peria sa rotativa acopera o suprafata destul de mare, iar viteza sa de roatie este ideala pentru indepartarea pana si a celor mai incapatanate scame. Trebuie, totusi sa aveti grija sa nu deteriorati materialul. Recomandam ca procesul sa fie efectuat pe o masa de calcat, sau direct pe corp. Astfel , materialul este intins si se evita distrugerea tesaturii in timpul curatarii.

 

VEZI PRETUL ACTUALIZAT !

 

Alimentat de doua baterii incorporate care pot fi inlocuite, aparatul da un randament extraordinar. Bineinteles ca la o folosire indelungata , fie scade puterea din baterii, fie se infunda peria , fie se umple rezervorul de scame. In oricare din cazuri, viteza rotatiilor scade si eficienta este afectata . Nu trebuie decat sa remediati problemele iar aparatul este perfect pentru utilizare in continuare. Trebuie sa aveti totusi in vedere ca rezervorul se desface destul de usor si necesita o atentie sporita. Altfel riscati sa scapati scamele la desfacerea capacului rezervorului.

Aspiratorul de scame Philips GC026/00 vine cu o perie proprie pentru curatare. Dupa folosire, recomandam curatarea, folosind aceasta perie. Materialul este special conceput pentru a nu afecta partile componente fragile, totodata indepartand murdaria din interiorul sau fara probleme. In cazul in care nu curatati dispozitivul regulat , acesta risca sa se colmateze, afectand viteza de rotatii pe minut si implicit eficienta.

 

Concluzie

Perfect pentru indepartarea scamelor si a micilor imperfectiuni de pe materiale , aspiratorul de scame Philips GC026/00 este exact lucrul de care aveti nevoie. Dupa cumpararea acestui produs, tinuta dumneavoastra va fi ireprosabila si demna de tot respectul.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email