Telefon mobil Philips E160

Nu avem ocazia sa intalnim prea des un telefon mobil Philips, insa asta nu este un motiv pentru care sa consideram ca telefoanele mobile produse de aceasta companie nu sunt bune. Un bun argument in acest sens este telefonul mobil Philips E160.

 

Afla aici detalii despre pretul actualizat!

 

Vorbim despre un telefon simplu la un pret decent care se lauda numai cu pareri pozitive pe forumurile de pe internet.

 

Philips E160, simplu dar bun

Philips E160 este unul dintre acele telefoane clasice concepute in special pentru apeluri insa in ciuda acestui scop, dispune de mai multe functii care ne permit sa rulam mai multe activitati.

In primul rand ar trebui scoasa in evidenta tehnologia dual-sim care ne permite sa efectuam si sa primim apeluri sau mesaje pe doua cartele fara sa avem nevoie de doua telefoane. Aceasta tehnologie o intalnim si la telefonul mobil Allview A6 Style fiind insa mult mai diferite la capitolul design.Telefon mobil Philips E160

Atunci cand dorim sa imortalizam un peisaj sau un eveniment putem folosi camera VGA cu care telefonul mobil Philips E160 este dotat. Chiar daca nu putem spune ca Philips E160 exceleaza la capitolul fotografii, reuseste sa compenseze cu autonomia bateriei care ne permite o durata de convorbire de pana la 8 ore.

Partea de divertisment este asigurata de playerul MP3 care poate reda melodii stocate pe cardul MicroSD de pana la 32GB. In cazul in care nu avem un astfel de card atunci putem foarte usor sa ne conectam la radio si sa ne bucuram de emisiunile live a DJ-ilor din Romania.

 

Pret si pareri finale

Cei care tin cont de designul unui telefon ar trebui sa stie faptul ca Philips E160 este disponibil numai intr-o singura varianta de culoare neagra. Totusi nu credem ca aceasta reprezinta o problema daca stam sa privim atenti pretul telefonului de doar 139 de lei. Mai conteaza acum culoarea telefonului?


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email