Televizor Philips 58PUS6809

Din experienta mea va pot spune ca danezii de la Philips chiar se pricep la televizoare, iar modelul de astazi nu face altceva decat sa reconfirme acest lucru, daca chiar mai era nevoie.

 

Pret bomba!

 

Philips 58PUS6809 reuseste sa aduca un aer proaspat pe piata din Romania, prin faptul ca vine cu o super diagonala, o super rezolutie si un super pret pentru un super televizor.

Da, ati ghicit, Philips 58PUS6809 este un televizor UltraHD, asadar cu o rezolutie a imaginii de 3840 x 2160 pixeli, lucru absolut minunat in combinatie cu diagonala extrem de generoasa a televizorului, de 147 centimetri.

In aceasta suma Philips 58PUS6809 reuseste sa integreze cele mai noi tehnologii la cel mai bun pret, astfel incat televiziunea 4K sa fie cat mai accesibila posibil. Bineinteles, un pret bun nu inseamna neaparat si foarte mic, ci mult mai mic fata de concurenta, facandu-l asadar si o idee mai accesibil.Televizor Philips 58PUS6809

Va pot garanta faptul ca veti ramane uimiti de calitate imaginilor redate, precum si de experienta incredibila de vizionare.

In plus, functiile inteligent sunt o adevarata placere de utilizat, iar vizionare de filme 3D nu a fost niciodata mai incredibila ca acum, acest lucru datorandu-se rezolutiei UltraHD, fiecare ochi primind, in cazul filmelor 3D, semnale 1080p. Un al televizor capabil de asemenea performante este cel al sud-coreenilor de la Samsung, mai exact modelul 48J6300, care vine insa la un pret mai ridicat.

Sunetul lui Philips 58PUS6809 nu face altceva decat sa completeze experienta desavarsita de care sa te poti bucura la maxim. Numeroasele caracteristici superioare de sunet, precum Smart Stereo, Ambi wOOx, Natural Sound, Incredible Surround, Clear Sound, Auto Volume Leveller sau Smart Sound facand o treaba foarte buna.

 

Concluzii

Philips 58PUS6809 a reusit sa-mi ofere cele mai bune ore de vizionat filme pana in prezent.

Am ramas pur si simplu uimit de cat de bine a reusit sa livreze imaginile la cea mai inalta calitate, iar procesorul dual-core, care este foarte puternic, a reusit sa ma impresioneze prin fluiditatea interactiunii cu meniul televizorului. Intr-adevar, acest model este unul dintre cele mai bune televizoare LED de pe piata de la noi!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email