Televizor Philips 55PUS7909

Daca mai tineti minte, atunci cand v-am vorbit despre Philips 40PUS6809 am spus ca un ecran mic nu va putea profita la maxim de rezolutia Ultra HD 4K.

Acesta este si motivul pentru care astazi am hotarat sa va prezint Philips 55PUS7909, un model Ultra HD 4K, dar care are de data asta in dotare un ecran cu diagonala de 140 cm, asadar este un televizor foarte mare.

Prin ce reuseste sa impresioneze acest televizor de calitate? In primul rand prin diagonala extrem de generoasa, urmata imediat de rezolutia Ultra HD 4K, impreuna aceste doua aspecte oferind o calitate desavarsita a imaginilor redate.

Printre tehnologiile prezente pe Philips 55PUS7909 si care merita amintite se numara Pixel Precise Ultra HD, Perfect Natural Motion, Micro Dimming Pro, 600Hz PMR Ultra si Ultra Resolution, ele reusind sa se completeze reciproc intr-un mod perfect, astfel incat sa ai parte de cele mai atractive culori si cel mai bun nivel al contrastului. Sunt sigur ca le cunoasteti pe fiecare in parte, deoarce am mai vorbit pe site de multe ori despre ele.

Tehnologia Ambilight face toti banii!

Daca nu stiti la ce se refera aceasta noua tehnologie unica a celor de la Philips, atunci o sa v-o explic eu in cateva cuvinte. Prin intermediul LED-urilor situate pe partea din spate a lui Philips 55PUS7909 se proiecteaza pe perete culorile predominante scenelor de pe ecran, efectul final fiind unul destul de interesant, dand impresia de largire a campului vizual.

Un alt plus il primeste Philips 55PUS7909 datorita difuzoarelor de 15 si 10 W, impreuna cu un numar impresionant de tehnologii care aduc un spor de calitate experientei acustice.

De asemenea, functiile inteligente si 3D iti largesc posibilitatile de petrecere a timpului liber, astfel incat sa nu te plictisesti niciodata! In aceasta privinta o alta recomandare a mea ar fi LG 55UB850V, pe care l-am testat in urma cu ceva timp.

Concluzii

Philips 55PUS7909 iti ofera cele mai noi tehnologii si cele mai tari experiente, la un pret pe masura. Totusi,  calitatea nu poate fi contestata, iar daca ai noroc si prinzi un pret promotional, atunci o sa mai scada putin suma pe care va trebui sa o scoti din buzunar.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email