Televizor Philips 55PUS7809

A venit momentul sa vorbim si despre un televizor produs de cei de la Philips, care par sa fii asteptat competia sa aduca ce au mai bun, doar pentru a ii eclipsa pe toti cu noul Philips 55PUS7809, un LED SmartTV 3D, 4K Ultra HD.

Acest televizor, cu diagonala de 139 cm, o rezolutie de 3840 x 2160 si un aspect al imaginii de 16:9 este recunoscut de critici ca fiind unul din cele mai bune televizoare scoase in ultima vreme pe piata, foarte aproape de ceea ce ofera in acest moment modelul 55JS9000 al sud-coreenilor de la Samsung.

In cadrul acestui scurt review o sa incercam sa scoatem la iveala daca intr-adevar este asa sau nu, in functie de experientele livrate de Philips 55PUS7809 in cadrul testelor noastre.

Un pret realist pentru un model de calitate!

Folosindu-se de Ambilight Version: 2 sided, Built in Ambilight + Hue, Wall colour adaptive, Lounge light mode, Pixel Precise Ultra HD, Perfect Natural Motion, Local contrast, 600 Hz PMR Ultra si Micro Dimming Pro, Philips 55PUS7809 reuseste sa creeze una din cele mai clare imaginii de pana acum, ce poate sa fie adaptata si reglata dupa preferintele tale, datorita celor mentionate mai sus.

Vizioneaza filmele cum nu ai mai facut-o pana acum si bucurate de imaginile limpede ;i clare, pline de palete de culori bogate si detalii naucitor de intense. Iar pentru a-ti imbunatatii experienta cinematografica si mai mult, cei de la Philips au inclus un sistem audio pe masura, precum cel intalnit pe Samsung 48JS9000.

Philips 55PUS7809 este si un Smart TV excelent!

Accesul la internet prin intermediul televizorului iti permite sa te bucuri de multitudinea de aplicatii ce se afla la dispozitia ta, fiind capabil sa navighezi pe net cu mare usurinta, fie pentru a cauta informatii sau review-uri despre un film sau o emisiune, ori pur si simplu pentru a verifica la ce ora se difuzeaza unul dintre acestea. Avem asadar parte si de un Smart TV de calitate, care isi face treaba excelent!

Cu o iesire audio de 25W (15W + 10W) si caracteristici audio de ultima generatie precum Smart Stereo, Ambi wOOx, Natural Sound, Incredible Surround, Incredible Surround 3D, Clear Sound, Auto Volume Leveller, Dynamic Bass Enhancement si Smart Sound, o sa poti sa te bucuri de o calitate a sunetului pe masura imaginilor redate de acest produs de cea mai buna calitate.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email