Televizor Philips 55PFS8209

Am de gand sa va prezint in acest review un televizor 3D LED Android Full HD de la Philips, ce a iesit pe piata de curand.

Acesta a reusit sa impresioneze prin tehnologia folosita ce include Ambilight, aceasta fiind unica la Philips si folosita pentru marirea imaginii prin proiectarea pe peretele din spate a unei zone luminoase, ce creeaza efectul optic al televizorului tau de plutire intr-o mare de lumina. Aceasta solutie o regasim si pe modelul 42PFS7109 al acestora.

Imaginea este de asemenea un punct forte, Philips 55PFS8209 folosind unul din cele mai puternice procesoare de pe piata. Perfect Pixel HD Engine reprezinta un sistem inovativ ce garanteaza o calitate desavarsita a imaginii, folosind peste 2,250 trilione de culori si un super contrast dinamic.

Ecranul mare al lui Philips 55PFS8209 este perfect!

Toate acestea sunt realizate pe ecranul cu diagonala de 139 cm, cu are un aspect al imaginii de 16:9 si o rezolutie de 1920 x 1080.  Culorile excelente, detaliile inedite si contrastele puternice sunt ridicate la un nou nivel de caracteristicile speciale ale lui Philips 55PFS8209, printre care se afla Perfect Pixel HD Engine, Micro Dimming Pro, Local contrast, Perfect Natural Motion, 800 Hz Perfect Motion Rate, Super resolution si altele.

Sistemul audio folosit are o iesire sunet de 30W si foloseste o serie de caracteristici specifice precum Ambi wOOx, HD Stereo, Natural Sound, Incredible Surround, Incredible Surround 3D, Clear Sound, Auto Volume Leveller, Dynamic Bass Enhancement si DTS premium, care fac o treaba mai mult decat excelent, dupa cum am vazut si in cazul altor televizoare, precum este Samsung 48JS9000.

Fie ca iti doresti sa vizionezi un film bun sau emisiunea preferata, Philips 55PFS8209 garanteaza o experienta de vizionare excelenta, ce o sa te impresioneze si delecteze cu calitatea imaginilor sale. In plus, vine si cu un set complet de functii Smart, care iti largesc si mai mult posibilitatile de petrecere a timpului tau liber intr-un mod cat mai placut.

Philips 55PFS8209 este recomandarea noastra pentru aceasta zi, in special datorita pretului special practicat de mai multe magazine online din Romania.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email