Televizor Philips 55PFH5209

Philips 55PFH5209 este genul de televizorul pe care ti-l cumperi in cazul in care vrei sa ai parte de cele mai tari experiente cinematografice, dar mai ales daca dispui de un spatiu suficient de generos.

Din moment ce am amintit de necesitatea unui spatiu generos cred ca este de inteles faptul ca acesta vine cu dimensiuni foarte mari, ceea ce il face perfect pentru un living spatios (la fel ca si Samsung 60JU6400).

Din pacate pentru ca pretul sa fie mentinut jos in cazul televizorului Philips 55PFH5209 s-a optat pentru excluderea optiunilor Smart, acesta fiind asadar un model clasic, fara functii inteligente care sa extinda capabilitatile acestuia.

 

Vezi aici detalii despre pretul actualizat!

 

Diagonala mare este punctul forte al lui Philips 55PFH5209

Ecranul are o diagonala de 140 de centimetri, iar rezolutia acestuia este una de 1920 x 1080 pixeli. Din nou, aici avem parte de un micut minus, dar care poate fi trecut usor cu vederea daca ne uitam la pretul la care este comercializat.

Ne referim desigur la lispa unei rezolutii UHD 4K, precum cea intalnita la Samsung 55JU6510, al carui review il puteti gasi de asemenea la noi pe site.

Pe lista cu specificatii a lui Philips 55PFH5209 ma gasim si un sistem audio care ofera o putere de 20 W, precum si tehnologiile Smart Stereo, Ambi wOOx, Natural Sound, Incredible Surround, Clear Sound, Auto Volume Leveller si Dynamic Bass Enhancement, care fac o treaba excelenta.

 

Calitate excelenta, marca Philips!

Merita precizat faptul ca televizorul Philips 55PFH5209 vine dotat cu tehnologia Ambilight, aceasta fiind una unica televizoarelor Philips si care are rolul de a mari imaginea prin proiectarea pe peretele din spatele acestuia a culorilor care predomina in scenele rulate pe ecran.

Aceasta tehnologie, impreuna cu Digital Crystal Clear, care livreaza 69 de miliarde de culori si un contrast dinamic de 500.000:1, fac din Philips 55PFH5209 o optiune demna de luat in considerare.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email