Televizor Philips 50PUS6809

In ultima perioada ai auzit tot mai des discutandu-se despre televizoarele 4K UltraHD si despre imaginile excelente pe care acestea le pot reda? Sunt sigur ca da, mai ales ca preturile incep sa intre in normalitate, aceasta tehnologie devenind mult mai accesibila pe zi ce trece.

Philips 50PUS6809 este un astfel de televizor 4K UltraHD, care vine cu o caracteristica foarte importanta, si anume pretul.

 

Vezi detalii despre produs doar aici!

 

De asemenea, beneficiezi, pe langa discount-ul consistent, si de un cadou. Acest cadou consta in trei luni gratuite de acces la HBO GO. Practic ai trei luni de zile acces la cele mai tari filme, precum si la cele mai tari seriale marca HBO, astfel incat sa te poti bucura la maxim, precum si sa poti testa televizorul.

Trebuie precizat ca, in prezent, Philips 50PUS6809 este printre cele mai accesibile televizoare 4K UltraHD, iar raportul calitate-pret este unul foarte bun.

La un asemenea pret avem parte de o intreaga experienta de neuitat, ecranul care are diagonala de 127 cm si rezolutia 3840 x 2160 reusind sa intreaca toate asteptarile. Philips 50PUS6809 are o luminozitate de 350 cd/mp, un aspect al imaginii de 16:9, iar printre tehnologiile/caracteristicile superioare cu care acesta vine echipat se numara Micro Dimming Pro, Pixel Plus Ultra HD, Digital Natural Motion si 400 Hz PMR Ultra, fiecare reusind sa livreze cele mai bune imagini.

Philips 50PUS6809 se foloseste de un panel IPS, ceea ce inseamna ca ofera unghiuri largi de vizualizare. Nivelele de negru sunt acceptabile (cu toate ca la acesti bani m-as fi asteptat la ceva mai multa profunzime), insa chiar daca profunzimea nu se ridica la asteptarile mele, scenele intunecate au fost destul de bine redate, umbrele fiind suficient de detaliate.

In ceea ce priveste acuratetea culorilor, ma declar multumit, paleta de culori fiind una bogata, iar reprezentarea acestora una reala,, fara amplificari artificiale menite sa-ti fure ochii in showroom-uri.

Tehnologia Pixel Precise HD cu care vine Philips 50PUS6809 ofera 4 trilioane de culori si un contrast dinamic care ajunge la 500.000:1, iar Perfect Motion Rate de 400 Hz reuseste sa imbunatateasca vizibil claritatea scenelor cu miscari rapide, astfel incat filmele de actiune sa reprezinte un adevarat deliciu pentru fanii genului.

 

Sunetul de calitate completeaza experienta!

Pe partea de sunet Philips 50PUS6809 a reusit sa treaca cu bine de teste, livrand un sunet clar, puternic si de calitate. Acesta este echipat cu difuzoare care au o putere de 20W, iar printre caracteristicile superioare se numara Smart Stereo, Ambi wOOx, Natural Sound, Incredible Surround, Clear Sound, Auto Volume Leveller si Smart Sound. Putem spune ca imaginile de calitate sunt completate excelent de sunetul clar, astfel incat experienta cinematografica sa fie un desavarsita.

Deoarece pretul este unul destul de scazut in comparatie cu alte modele de TV-uri LED din aceasta categorie, producatorul a adus si anumite limitari pe partea de conectivitate, unde lipseste atat portul HDMI 2.0, cat si decodarea HEVC. Cu toate acestea, includerea HDCP 2.2 asigura redarea de catre Philips 50PUS6809 a surselor 4K Blu-ray.

Philips 50PUS6809

Televizor LED Smart TV 3D Philips, Ultra HD, 127 cm, 50PUS6809

Lipsa unui port HDMI 2.0 este suplinita de prezenta a trei porturi HDMI standard. De asemenea, mai gasim si doua intrari USB 2.0 (aici as fi apreciat prezenta unui port USB 3.0), o intrare Scart (RGB) si una component, respectiv o iesire audio digitala.

Nu cred ca mai trebuie precizat ca Philips 50PUS6809 este si un televizor inteligent, asemeni lui Samsung 32H4510 asadar ofera posibilitati nenumarate de petrecere a timpului liber. Ai acces la milioane de videoclipuri prin intermediul YouTube-ului sau a altor servicii de streaming, poti naviga cu usurinte pe internet, accesa retelele sociale, diferite aplicatii si exemplele pot continua.

In ceea ce privete design-ul, danezii au optat pentru ceva simplist, deci elegant. Rama care incadreaza ecarnul este una subtire, iar per total amterialele din care a fost crea Philips 50PUS6809 dau impresia de calitate.

 

Concluzii

Philips 50PUS6809 vine cu un raport calitate-pret excelent, fiind in prezent unul dintre cele mai accesibile televizoare UltraHD de pe piata din Romania. Eu il recomand tuturor amatorilor de filme, dar si celor care au fotbalul in sange. Spor la cumparaturi!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email