Televizor Philips 50PFH4009/12

Philips 50PFH4009/12 reprezinta o optiune demna de luat in seama, in special de cei care sunt in cautarea unui televizor care sa le satisfaca pofta de filme, de arta cinematografica.

Da, asa-i, Philips 50PFH4009/12 este perfect pentru cei care iubesc aventura si adora sa vizioneze cele mai noi filme de actiune, acest model reusind sa imbine excelent cele mai noi tehnologii, atat pe partea de imagine, cat si pe cea de sunet, totul pentru a oferi cea mai buna experienta.

Acest model al danezilor are un aspect foarte placut, pot spune ca elegant, iar diagonala de 127 cm reprezinta marele plus al acestuia. Philips 50PFH4009/12 a completat diagonala generoasa a ecranului cu capabilitatea de a reda imagini FullHD, astfel incat, intr-adevar, sa ai parte de senzatii tari.

Incepe aventura alaturi de un nou televizor!

Printre tehnologiile pe care le gasim pe Philips 50PFH4009/12se numara Digital Crystal Clear si Perfect Motion Rate 100 Hz, primul avand rolul de a oferi 69 de miliarde de culori si un contrast dinamic de 500.000:1, asadar o calitate desavarsita a imaginii, iar cel de-al doilea avand rolul de a creste considerabil performanta televizorului in cazul imaginilor cu redare rapida.

Perfect Motion Rate 100 Hz reuseste sa faca o treaba excelenta in redarea filmelor de actiune, precum si a competitiilor sportive, blur-ul fiind greu vizibil.

Desigur, pentru acest review am testat la maxim acest model, iar un ochi profesionist nu va fi de acord cu mine. Insa pentru un utilizator obisnuit, pretul si calitatea raman, indiscutabil, excelente – mai ales tinand cont de numeroasele oferte interesante online, peste care puteti da.

Nu am intalnit probleme legate de clouding, iar sunetul a fost unul puternic, clar si lipsit de “zgomot”, perfect pentru a te putea bucura de emisiunea sau filmul tau preferat. Cand te gandesti la pretul televizorului, experienta va deveni una si mai placuta.

Danezii au reusit prin Philips 50PFH4009/12 sa creeze un produs care sa satisfaca toate cerintele, chiar si pe cele mai pretentioase, iar faptul ca au reusit sa mentina pretul undeva mai jos decat concurenta reprezinta cel mai mare atu al acestuia. Pentru pretentiosi totusi exista si variante mai de top, precum acest Sony 50W815, despre care puteti citi la noi pe site.

Concluzii

Philips 50PFH4009/12 reuseste sa imbine cele mai noi tehnologii pentru ca tu sa te poti bucura la maxim de o experienta cinematografica pe care nu o vei uita prea curand, demna de orice televizor LED de calitate. Totul este perfect, de la imagine, la sunet si pana la multitudinea de optiuni de pe partea de conectivitate.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email