Televizor Philips 49PUS7100/12

A sosit momentul sa discutam despre una din ultimele creatii a celor de Philips si anume un televizor Smart Android ce face parte din categoria 4K Ultra HD.

Acesta este unul extrem de capabil cand vine vorba de experienta audio-vizuala, dar si in multe alte privinte.

Vorbesc despre Philips 49PUS7100/12, un televizor ce are un ecran cu o diagonala de 123cm, un aspect al imaginii de 16:9 si o rezolutie de 3840 x 2160, care este garantat sa te delecteze cu ore in sir de divertisment la o calitate ce echivaleaza pretul mai ridicat al acestuia.

 

Vezi aici oferta zilei!

 

Philips 49PUS7100/12 tine pasul cu tehnologia

La fel ca si Sony 48R550C, acest televizor excelent se foloseste de tot ce este mai bun pe piata in materie de tehnologie, precum Pixel Precise Ultra HD, Perfect Natural Motion. 800 Hz Perfect Motion Rate, Micro Dimming Pro si Ultra Resolution pentru a crea o imagine fermecatoare, plina de palete extinse de culori bogate, detalii nevaivazute pana cum si contrasturi imbunatatite ce fac imaginile sa para mai reale decat oricand pana acum.

Sistemul audio este unul pe masura, acest fiind menit sa completeze experienta audio-vizuala in timp ce mentine acelasi nivel de calitate vizibil in imagini. Cu o putere de 20W si caracteristici speciale precum DTS Premium sound, Clear Sound, Smart Sound, Triple Surround, acum te poti bucura de un sunet limpede de clar, ce poate fii modificat si setat dupa preferintele tale.

Toate acestea ne fac sa spunem ca este un televizor excelent, care intr-adevar merita toata atentia voastra.

 

Smart TV si nu numai

Philips 49PUS7100/12 este genul de televizor care incepe sa depasesca limita traditionala a acestor dispozitive excelente, in sensul ca iti permite sa il folosesti nu numai pentru vizionalizarea filmelor si emisiunilor.

Accesul la internet prin intremediul sistemului Wi-Fi RJ-45 incorporat in acesta, iti pune acum la dispozitie toate beneficiile care vin cu acesta, precum si aplicatii ca MultiRoom Client and Server, Wi-fi Miracast Certified. Auto detect Philips devices. Device connection wizard, Network installation wizard si multe altele, cu scopul de a-ti oferi o experienta cat mai placuta.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email