Televizor Philips 48PUS7600/12

In ultima perioada am observat faptul ca piata de televizoare din Romania a inceput sa fie invadata de tot mai multe modele, unele mai interesante, alte nu chiar asa de interesante. Ceea ce este cel mai important este faptul ca avem parte de varietate.

Cu acest review am de gand sa incep sa iti prezint o lista de televizoare 3D, incercand sa ofer o opinie cat mai obiectiva, care sper sa te ajute sa te decizi ce televizor ti se potriveste cel mai bine, incepand cu primul de pe lista si a nume Philips 48PUS7600/12.

Philips 48PUS7600/12 este un televizor 3D performant, ce foloseste un procesor Quad Core pentru a reda o imagine cat mai clara si mai detaliata, procesorul fiind ajutat in acest aspect de tehnologiile incorporate in Philips 48PUS7600/12, precum o memorie interna de 16 GB, HbbTV, Remote control pass-through si Twin Tuner

 

Vezi ce spun cumparatorii despre acest produs!

 

Un pret ridicat, ce ofera o calitate pe masura!

Cu o interfata ce este usor de folosit, Philips 48PUS7600/12 poate sa fie folosit de catre orice utilizator, fara mare bataie de cap, fiind necesar doar o perioada minima de timp pentru a deslusii meniul acestuie, fiind asemanator in acest aspect cu Panasonic TX-55CR430E.

Avand in vedere ca vorbim despre un televizor 4K Ultra HD, ecranul lui Philips 48PUS7600/12 ar putea fii considerat putin mai mic decat ce gasim de obicei la acest gen de televizoare, avand o diagonala de 121 cm (aproape la fel ca si Panasonic TX-49CX740E).

Insa acest lucru nu ar trebuii sa te deranjeze, acest televizor 3D fiind capabil sa ofera o imagine plina de detalii bogate si culori intense, lucru ce nu surprinde, avand in vedere categoria de pret din face parte, acesta avand o rezolutie impresionanta de 3840 x 2160.

 

Vrei sa te bucuri de o calitate ridicata? Philips 48PUS7600/12 este televizorul pentru tine!

Daca esti genul care este dispus sa accepte un pret ceva mai ridicat pentru a beneficia de ce este mai bun si mai avansat in materie de tehnologie disponibila pe piata, atunci fii pregatit sa te bucuri de exact aceasta cu Philips 48PUS7600/12.

Fie ca esti un amator inrait de fotbal, iti place sa ai access la internet de pe televizor sau pur si simplu doresti sa vizionezi un film pe un ecran ce ofera o calitate incredibila a imaginii, acesta este televizorul pentru tine.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email