Televizor Philips 48PFS8209

Televizorul celor de la Philips, si anume Philips 48PFS8209, este primul model cu sistemul de operare Android care trece pragul redactiei noastre, iar acest lucru inseamna ca a avut parte de foarte multa atentie din partea noastra, pentru a-l descoperi in detaliu.

Ma pot declara un adevarat fan al sistemului de operare Android atunci cand vine vorba de smartphone-uri si tablete, insa trebuie sa recunosc faptul ca am fost putin reticent privind performantele sale.

“Din pacate”, cu ghilimelele de rigoare, de aceasta data m-am inselat. Modul in care sistemul de operare Android a fost implementat si optimizat pentru Philips 48PFS8209 pot spune ca m-a uimit, acesta descurcandu-se foarte bine si oferind performante de top, lipsite de lag si timpi inutili de asteptare.

Este un televizor inteligent cu Android!

In cazul lui Philips 48PFS8209, pot spune ca este televizorul non-webOS care se apropie cel mai mult de experienta oferita, de exemplu, de LG 55UF8517.

Stiti ce este cel mai interesant aspect la Philips 48PFS8209? Faptul ca este primul televizor de pe piata din Europa care ne permite sa ne bucuram la maxim de platforma celor de la Google. Ai asadar la picioarele tale intreaga colectie de aplicatii disponibile in Magazinul Google Play, astfel incat sa nu duci nici macar o clipa lipsa de ocupatie cat timp de afli in fata televizorului.

Lasam la o parte partea de software si trecem usor la ceea ce ii intereseaza pe majoritatea dintre voi, si anume partea de hardware. Philips 48PFS8209 este un televizor performant, dotat cu tehnologia Ambilight, si care vine cu un ecran de 121 cm, ajutat de o rezolutie Full HD a imaginii.

La fel ca si in cazul lui LG 55UG870V, avem parte de un sistem audio foarte performant, care este capabil sa ofere sunete clare si puternice, nefiind nevoie sa achizitionam unul extern pentru a ne putea bucura la maxim de capabilitatile sale de pe partea de imagine.

Concluzii

Philips 48PFS8209 este un televizor de o foarte inalta calitate, printre primele modele lansate cu sistemul de operare Android, care ofera una dintre cele mai mari colectii de aplicatii disponibile vreodata pentru un televizor.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email