Televizor Philips 48PFS6909

Un televizor de foarte buna calitate este din ce in ce mai dorit de catre utilizatorii romani.

Este si normal, in conditiile in care un astfel de televizor poate oferi totul, de la senzatia de cinematograf, pana la navigarea pe internet. Alegerea televizorului poate sa fie insa destul de dificila, daca nu stii cu exactitate de ce ai nevoie.

 

Vezi parerile cumparatorilor!

 

Daca vrei sa mergi la sigur, poti alege Philips 48PFS6909, un televizor construit de una dintre cele mai mari companii ale lumii, care reuseste sa impresioneze prin calitatea imaginilor.

Daca te uiti la aspect, Philips 48PFS6909 te va atrage instant. Desi este un televizor foarte simplu, tocmai simplitatea te atrage foarte tare. Are rame subtiri, are diagonala generoasa, de 122 de centimetri si se poate transforma cu usurinta intr-un cinematograf care rasare din propriul living.

Achizitionand acest televizor vei transforma, fara doar si poate, orice incapere, mai ales atunci cand il vei tine aprins. Tehnologia ambilight de care dispune este unica in lume si reuseste sa ofere o senzatie foarte placuta, proiectand o imagine luminoasa pe peretele din spatele televizorului.

Evident, cele mai atractive dotari sunt faptul ca este un SMART TV si ca poate oferi imagini 3D. Acestea nu sunt insa singurele lucruri care pot atrage la Philips 48PFS6909. Este un televizor plin de surprize, care se vede bine si se aude la fel de bine. Astfel, imediat ce vei porni Philips 48PFS6909 vei descoperi doua iesiri RMS de cate 20 de W fiecare, care ofera caracteristici superioare de sunet, cum ar fi Incredible Surround sau Clear Sound.

Diagonala de 122 de centimetri inglobeaza si ea tehnologii deosebite si ofera o rezolutie uriasa, de 1920 x 1080.
Astfel, putem spune ca Philips 48PFS6909 este un televizor complet, care iti poate oferi distractie si care te poate tine aproape ore intregi. Speram ca prin review-ul publicat de site-ul nostru te-a convins de acest lucru!

 

Pareri ale utilizatorilor si detalii despre pret

Pretul a scazut considerabil in ultima vreme, ajungand sa coste aproximativ 2000 de ron. Este un fiasco avand in vedere ce televizor pun cei de la Philips la bataie, nu cred ca exista concurent cu aceleasi dotari la un pret asa de mic, de la nicio alta marca.

Pe langa pretul foarte mic si dotarile de prima clasa, televizorul se arata a fi performant si prin faptul ca nimeni nu spune sa fi avut probleme cu el. Garantia de 24 de luni data de cel mai mare comerciant din Romania este practic degeaba pentru ca nu vei avea nevoie sa o cauti nici macar peste 5 ani!

1 Comentariu

Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email