Televizor Philips 42PUS7809

Noul standard Ultra HD 4K incepe sa devina din ce in ce mai cautat, iar acest lucru se datoreaza faptului ca preturile au inceput sa scada destul de mult.

 

Pret bomba!

 

Pana in prezent, danezii de la Philips mi s-au parut a fi compania cu cel mai bun raport calitate-pret, existand in oferta lor televizoare Ultra HD 4K foarte accesibile, un exemplu in acest caz fiind modelul Philips 40PUS6809.

Astazi o sa va vorbesc despre un alt astfel de produs, Philips 42PUS7809, care duce mai departe traditia prin calitatea inalta pe care o primim, atat in ceea ce priveste constructia, cat si in privinta tehnologiilor integrate.

 

Ofera cea mai buna calitate!Televizor Philips 42PUS7809

Philips 42PUS7809 este un televizor LED care integreaza tehnologii de cea mai noua generatie, astfel incat sa ai parte de o experienta cinematografica de neuitat.

Ecranul de 106 cm, rezolutia de 3840 x 2160 pixeli, luminozitatea de 450 cd/mp impreuna cu aspectul imaginii de 16:9 se ocupa de acest lucru, iar caracteristicile superioare, ca de exemplu 600 Hz PMR Ultra, Pixel Precise Ultra HD, Perfect Natural Motion sau Micro Dimming Pro completeaza perfect tabloul final.

Din lista de mai sus, cel mai important aspect la Philips 42PUS7809 mi se pare a fi existenta tehnologiei Perfect Motion Rate (PMR) Ultra 600 Hz, care ajuta foarte mult la imbunatatirea modului in care sunt redate scenele cu miscari rapide, acestea fiind unele extrem de fluide si lipsite de orice fel de blur.

 

Concluzii

Philips 42PUS7809 iti ofera toate optinuile de care tu ai nevoie pentru a te bucura la maxim de o experienta cinematografica de neuitat, iar acest lucru ma face sa ti-l recomand.

Daca totusi cauti ceva mult mai ieftin, atunci televizorul Toshiba 32L1533DG reprezinta o optiuni mai buna pentru tine.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email