Televizor Philips 42PFS7109

Philips 42PFS7109 este, asa cum reiese si din titlu, un excelent televizor inteligent dotat cu tehnologia Ambilight a celor de la Philips.

 

Pret bomba!

 

Mai mult ca sigur daca ati urmarit review-urile de pe site-ul nostru stiti ce reprezinta aceasta tehnologie.

Pentru cei care nu stiti, o sa va mai explic eu odata.

Asadar, Ambilight este o tehnologie dezvoltata de danezii de la Philips, aceasta regasindu-se exclusiv pe modelele acestora, si are rolul de a oferi o experienta de calitate largind spatiul de vizonare prin proiectarea pe peretele din spatele lui Philips 42PFS7109 a culorile dominante scenei de pe ecran.

 

O experienta de neuitat, doar cu tehnologia Ambilight!

Acest lucru se datoreaza LED-urilor situate pe partea din spate a televizorului, precum si prin intermediul unui software special cu care este echipat TV-ul.

Philips 42PFS7109 este capabil de perfomante uimitoare, asemeni televizorului LG 50LF652V, lucru datorat si procesorului dual-core de care dispune acesta. Multitasking-ul nu a fost niciodata mai usor ca acum, iar interfata este una extrem de fluida, cu timpi de asteptare foarte mici si lag lipsa complet.

Un alt aspect care ma face sa vi-l recomand pe Philips 42PFS7109 este tehnologia Perfect Motion Rate (PMR) care are valoarea de 600 Hz. Acesta se ocupa cu redarea cat mai fidela a scenelor cu imagini rapide, astfel incat ele sa fie fluide, lipsite de blur. Un lucru perfect daca sunteti fani ai filmelor de actiune, precum si amatori ai sportului rege.

In privinta sunetului pot spune ca am fost mai mult decat multumit, sistemul audio cu care Philips 42PFS7109 este echipat reusind sa livreze sunete clare si puternice. In plus, regasim si cele mai cunoscute caracteristici superioare de sunet, precum Smart Stereo, Ambi wOOx, Natural Sound, Incredible Surround, Clear Sound, Auto Volume Leveller sau Smart Sound.

 

Concluzii

Philips 42PFS7109 este recomandarea mea din categoria de televizoare LED pentru toti cei care sunt pasionati de filme si seriale, dar si celor care doresc sa-si sustina echipa preferata de fotbal alaturi de prietenii tai.

 


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email