Televizor Philips 40PFH4309

Danezii de la Philips sunt arhicunoscuti peste tot in lume, si pe buna dreptate: produsele lor intotdeauna au fost create respectandu-se cele mai inalte standarde ale calitatii si cu un raport calitate-pret excelent.

 

Detalii bomba!

 

Astazi la noi prin redactie a trecut Philips 40PFH4309, un televizor de generatie noua, aflat la o oferta foarte buna, care reuseste sa imbina un pret de invidiat nefacand rabat de la calitate, astfel incat, chiar si daca nu avem un portofel foarte “dotat”, sa avem parte de acceasi experienta inalta.

Ce-l face pe Philips 40PFH4309 atat de special, in afara de pret? Faptul ca vine cu un ecran care are diagonala de 102 cm, asadar este numai bun pentru incaperile de dimensiuni medii, dar si pentru cele mai spatioase.

Un alt plus este reprezentat de capabilitatea acestuia de a reda imagini FullHD, la cea mai inalta calitate pentru un televizor LED performant, culorile fiind vii si foarte reale, neamplificate artificial, cu contrast foarte bun si luminozitate multumitoare.

Philips 40PFH4309 vine pe partea de imagine cu tehnologiile standard pentru danezii de la Philips, mai exact Digital Crystal Clear si 100 Hz Perfect Motion Rate.

Cea din urma este cea mai importanta, si asta deoarece joaca un rol important in redarea unor imagini fluide, chiar si in cazul scenelor foarte rapide, precum cele din filmele de actiune sau specifice competitiilor sportive.

Experienta de vizonare este foarte mult imbunatatita prin faptul ca reuseste sa livreze imagini foarte clare si de calitate, fluide, lucru greu de atins pentru un astfel de televizor, din aceasta gama de pret (poate doar de modelul 46H7000 al celor de la Samsung).

Pana la urma, cei de la Philips trebuie sa-si mentina numele castigat cu atata greutate, nu?

Un alt lucru de laudat la Philips 40PFH4309 este faptul ca vine cu un player multimedia integrat care a reusit sa se descurce cu toate formatele de fisiere pe care noi le-am testat. Nu a trebuie decat sa conectam hard disk-ul extern la televizor si am fost pregatiti sa vizionam cele mai noi filme si seriale stocate pe acesta.

 

Concluzii

Philips 40PFH4309 a reusit sa impresioneze nu doar prin pretul acestuia foarte scazut, ci si prin faptul ca ofera o diagonala mare la acesti bani, precum si o constructie per total de calitate. Recomandam!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email