Televizor Philips 32PHH4509

Atunci cand vine vorba de achizitionarea unui televizor LED ieftin intotdeauna am recomandat televizoarele Philips sau Samsung, deoarece acestea mi se par a veni cu cel mai bun raport calitate-pret.

Daca in urma cu cateva zile v-am prezentat modelul Samsung 28D31, azi a venit randul si unui televizor de la Philips, iar aici il aducem in discutie pe Philips 32PHH4509-88.

Philips 32PHH4509-88 este exact ceea ce ai nevoie atunci cand iti doresti sa ai parte de un televizor inteligent la cel mai bun pret, acesta fiind unul dintre cele mai ieftine Smart TV-uri de pe piata din Romania la momentul actual.

Desi este atat de ieftin, televizorul Philips 32PHH4509-88 are la baza un procesor dual-core suficient de puternic pentru a oferi unele dintre cele mai fluide experiente de navigare pe internet din aceasta gama de pret.

Performanta sustinuta de un procesor dual-core!

Prin intermediul lui Philips 32PHH4509-88 poti naviga fara probleme pe internet, accesa platforma YouTube sau o multitudine de servicii de streaming, astfel incat tu sa ai la dispozitie intr-un mod extrem de rapid si usor cele mai noi filme si seriale.

Pana acum suna totul foarte bine, nu-i asa? Din pacate Philips 32PHH4509-88 are un minus, care nu este chiar atat de mare, si anume faptul ca este un televizor Wi-Fi Ready. Ce inseamna mai exact acest lucru? Faptul ca pentru a avea acces la reteaua wireless de acasa vom fi nevoiti sa achizitionam un adaptor.

De precizat aici este faptul ca aceasta achizitie nu este absolut necesara, deoarece putem oricand conecta direct cablul de la net in televizor si am rezolvat problema fara a ne costa nici macar un leu in plus.

De pe fisa tehnica mai aflam ca Philips 32PHH4509-88 are un ecran cu diagonala de 81 cm si rezolutie de 1366 x 768 pixeli, iar sistemul audio are o putere de 20 W. O alta recomandare a noastra cand vine vorba de modele accesibile este Samsung 28J410, care are review-ul pe site.

Concluzii

Televizorul Philips 32PHH4509-88 este un Smart TV excelent pentru pretul la care poate fi achizitionat, in prezent fiind unul dintre cele mai ieftine televizoare inteligente de pe piata din Romania.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email