Televizor Philips 32PHH4309

Cand vine vorba de achizitionarea unor televizoare ieftine de calitate este destul de greu sa te decizi, in special datorita faptului ca pe piata este un numar foarte mare de astfel de modele dintre care sa alegi.

 

Vezi pareri pro si contra despre produs!

 

Aici site-ul nostru iti sare in ajutor, prin prezentarea celor mai de calitate modele pe care le poti cumpara la momentul actual, iar in aceasta categorie intra si subiectul review-ului de astazi, Philips 32PHH4309.

Prin ce reuseste Philips 32PHH4309 sa iasa in evidenta fata de celelalte modele, precum este Samsung 28H4000? Prin pretul foarte scazut raportat la ceea ce ofera acesta.

Pe scurt: Philips 32PHH4309 vine cu o diagonala a ecranului de 81 cm si cu o rezolutie maxima a imaginii de 1366 x 768 pixeli.

 

Imagini de calitate la un pret scazut!Televizor Philips 32PHH4309

Cele doua caracteristici despre care v-am vorbit mai sus sunt completate excelent de tehnologiile Digital Crystal Clear si 100 Hz Perfect Motion Rate, care impreuna ofera un nivel si mai inalt al calitatii fata de concurenta.

In ciuda pretului scazut, Philips 32PHH4309 vine dotat cu doua porturi HDMI si un port USB 2.0, tuner digital DVB-T, DVB-C si slot CI+. Asadar, daca sunteti pe cale sa face primul pas spre un televizor LED si cu diagonala de 81 cm, acest model este perfect, oferind accesul la noul standard al televiziunii digitale.

Lista cu specificatii este completata cu succes de un sistem audio care ofera o putere de 10 W, insa din pacare remarcam lipsa tehnologiilor marca Dolby pe partea de sunet. Cu toate acestea trebuie precizat ca experienta acustica este una destul de buna.

 

Concluzii

Philips 32PHH4309 merita achizitionat datorita pretului foarte scazut la care acesta este disponibil in cadrul diverselor oferte ale magazinelor din Romania, precum si datorita calitatii imaginilor redate de acesta.

Un alt model pe care noi il recomandam datorita accesibilitatii sale este LG 40LF630V, care insa vine cu o diagonala mai mica.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email