Televizor Philips 32PHH4200

Prin televizorul Philips 32PHH4200 continuam seria dedicata televizoarelor ieftine, pe care vi le aducem in prim-plan pentru ca voi sa nu mai fiti nevoiti sa cautati foarte mult prin ofertele bogate ale magazinelor online de la noi.

Philips 32PHH4200, la fel ca si Samsung 32J5100, este un televizor cu accent pe divertismentul de calitate, in special cel al continutului audio-video.

Spun acest lucru deoarece televizorul nu este un model inteligent, ducand asadar lipsa de functii precum cele care ne permit navigarea pe internet, Acest aspect totusi consider ca nu este unul foarte important pentru cei care oricum nu pun foarte mult pret pe astfel de dotari.

 

Vezi comentariie cumparatorilor aici!

 

Un pret excelent pentru ce ofera Philips 32PHH4200

Pretul la care este disponibil Philips 32PHH4200 in momentul redactarii acestui review este unul mai mult decat perfect, fiind unul foarte aproape de pragul de 1.000 lei, iar in functie de magazine si ofertele disponibile chiar sub acest prag.

De asemenea, avem in fata un televizor al anului 2015 (precum este si LG 24LF450U), ceea ce inseamna ca vine cu tehnologii de actualitate, care il fac mult mai durabil in timp, fiind asadar o investitie de durata.

Ecranul televizorului Philips 32PHH4200 este unul care are diagonala de 80 de centimetri, iar in ajutorul acestuia se afla tehnologiile Digital Crystal Clear si Perfect Motion Rate 100 Hz, care joaca un rol important in special in cazul scenelor de actiune, unde este eliminat aproape complet acel blur enervant.

 

Vrei cea mai buna calitate? Acest model ofera asta!

Raportul calitate-pret pe care il ofera Philips 32PHH4200 este unul foarte bun, iar in cadrul testelor la care l-am supus a reusit sa scoata un rezultat impresionant pentru categoria de produs din care face parte acesta.

In incheiere mai precizam si faptul ca pe partea de conectivitate Philips 32PHH4200 pune la dispozitie un set complet de conectori, nelipsind nici portul HDMI (fiind prezente 2) si intrarea USB 2.0.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email