Televizor Philips 32PHH4100

In acest articol o sa va vorbesc despre impresiile pe care mi le-a lasat modelul 32PHH4100 de la Philips, acesta venind la un pret extrem de mic pentru ceea ce ofera.

O sa incep prin a va spune ca daca vi se pare cunoscut acest televizor, aveti dreptate, deoarece este o ruda foate apropiata a televizorului de bucatarie Philips 24PHH4000, care are un review dedicat la noi pe site, asadar nu o sa intru in detalii.

Philips 32PHH4100 este un televizor LED care vine cu un ecran de 81 de centimetri, acesta fiind sustinut de o rezolutie maxima a imaginii de 1360 x 768 pixeli, fiind deci un televizor HD Ready.

 

Vezi oferta zilei aici!

 

Un excelent televizor de buget!Televizor Philips 32PHH4100

Cred ca aici voi fi nevoit sa lamuresc un lucru, si anume diferentele dintre HD Ready si Full HD in cazul diagonalelor de pana in 80 cm. Asadar, in situatia de fata diferentele vizuale nu sunt unele majore, la aceasta diagonala a ecranului fiind destul de greu observarea diferentelor.

Ca o mica concluzie la ce am spus mai sus, atunci cand va hotarati sa achizitionati televizorul Philips 32PHH4100 nu trebuie sa va faceti griji datorita rezolutiei ecranului, diferentele fiind nesemnificative.

Partea de imagine in cazul lui Philips 32PHH4100 este sustinuta si de tehnologiile Digital Crystal Clear si 100 Hz Perfect Motion Rate, care sunt destul de comune in cazul televizoarelor de buget, dar care fac o treaba excelenta cand vine vorba de imbunatati experienta de vizionare.

Alte lucruri care merita precizate atunci cand vorbim despre televizor Philips 32PHH4100 este prezenta tunerului digital DVB-T, DVB-C, dar si a slotului CI+ care este compatibil cu acel CAM cu cartela smart pe care o primim de la RCS-RDS sau UPC Romania. La fel ca si in cazul lui LG 50LB650V.

 

Concluzii

In momentul de fata, la aceasta suma de bani Philips 32PHH4100 pare a fi cea mai buna alegere pe care o puteti face in cazul in care aveti un buget destul de restrans. Caltiatea este una garantata!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email