Televizor Philips 32PFH4309

Deoarece nu toti dispun de un buget necesar pentru a achizitiona un televizor premium, precum este modelul Samsung 50HU6900, azi m-am hotarat sa va prezint un model de buget, la un pret excelent.

Philips 32PFH4309 este alegerea perfecta pentru familiile cu un buget restrans, dar care isi doresc un televizor LED de calitate, care sa le ofere toate lucrurile de care au nevoie pe partea de televiziune.

Pretul fiind unul foarte mic, nu o sa va puteti astepta la performante extraordinare, insa acestea sunt suficient de bune pentru a te putea bucura la maxim de noul standard al televiziunii digitale si HD.

Asadar, in dotarea lui Philips 32PFH4309 gasim tunerul digital DVB-T, DVB-C si slotul CI+, astfel incat sa fii sigur ca ai acces la un numar impresionant de canale digitale si HD (in functie de oferta operatorului de cablu).

Alegerea perfecta pentru bucuria de a avea un TV Full HD!

Noi l-am testat in reteaua RCS-RDS, precum si la UPC Romania, in ambele situatii reusind sa memoreze aproximativ 130 de canale TV + radio. Un mare plus datorita compatibilitatii cu cei doi mari operatori din Romania.

Ecranul televizorului are o diagonala de 81 centimetri, fiind perfect pentru incaperile de dimensiuni mici si medii, iar imaginea are o rezolutie maxima de 1920 x 1080 pixeli, acesta fiind un model HD.

In ceea ce priveste luminozitate, care are o valoare de 250 cd/mp, am constatat ca este suficient de puternica si uniforma, iar nivelul de clouding este aproape de 0 (este putin vizibil daca setam luminozitatea la maxim, dar numai in cadrul genericului de final al filmelor).

Pretul este unul bun, iar acesta poate deveni si mai bun daca sunteti norocosi si prindeti o oferta speciala, cu un discount aplicat.

Concluzii

In aceasta gama de pret Philips 32PFH4309 este o alegere mai mult decat excelenta, reusind sa-ti ofere un plus de valoare la o suma relativ mica de bani.

Totusi, un concurent de “temut” pentru acesta este televizorul Samsung 32H5000, pe care noi l-am testat deja si peste care va sfatuiesc sa va uitati.

Speram ca prin aceste review-uri va suntem de un real ajutor, iar feedback-ul  vostru este binevenit.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email