Televizor Philips 24PHH4000

Cei care ne citesc inca de la inceputurile noastre stiu ca la un moment dat am abordat intr-un articol subiectut televizoarelor mici de bucatarie pe care il recomand si acum sa-l citeasca doritorii.

 

Pret bomba!

 

Astazi o sa aduc in atentia voastra prin acest review un nou televizor care sa se potriveasca perfect in bucataria proprie, Philips 24PHH4000 fiind exact modelul de care aveti nevoie pentru a nu pierde emisiunea preferata atunci cand gatiti sau va beti cafeaua de dimineata.

Philips 24PHH4000 datorita dimensiunilor sale (de 560 x 344 x 112 mm cu tot cu stand) este un televizor perfect pentru a putea fi utilizat in spatiile mici, atat bucatarii cat si dormitoare.

Marele avantaj al lui Philips 24PHH4000 fata de alte modele este acela ca dispune de functia USB recording, precum si de Pause TV, care se dovedesc de un real ajutor, utilitatea lor fiind ridicata in cazul multora dintre noi.

 

Are un player multimedia integrat!Televizor Philips 24PHH4000

In privinta specificatiilor lui Philips 24PHH4000 nu sunt multe de spus, la acest pret primin un televizor LED de calitate, perfect pentru functiile sale de baza, acesta oferind un ecran de 61 cm cu rezolutie HD (de 1366 x 768 pixeli), luminozitate de 200 cd/mp si tehnologiile Digital Crystal Clear si 100 Hz Perfect Motion Rate.

Pe partea de sunet gasim un sistem audio standar, obisnuit pentru majoritatea modelelor aflate in prezent pe piata si prezentate de site-ul nostru, acesta fiind format din doua difuzoare de 5 W fiecare, ajutate de mai multe caracteristici superioare precum Incredible Surround, Clear Sound, Auto Volume Leveller, Bass Control sau Smart Sound.

Un alt mare plus pentru Philips 24PHH4000 este pretul promotional pe care il are in cadrul mai multor magazine de la noi din tara, dar si prezenta tunerului digital DVB-T/C sau a slotului CI+ este un mare avantaj.

 

Concluzii

Philips 24PHH4000 este un televizor care vine la un pret bun, foarte bine raportat la performantele sale vizuale si acustice, iar acest lucru ma face sa vi-l recomand tuturor.

Daca esti in cautarea unui model cu o diagonala ceva mai mare, atunci te poti uita si la review-ul lui Philips 32PFH4309, pe care de asemenea il recomand.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email