Televizor Philips 22PFH4000

Am observat ca in continuare televizoarele cu diagonala mica sunt la mare cautare, lucru datorat si faptului ca acestea au devenit indispensabile chiar si bucatariei.

 

Detalii doar aici!

 

Philips 22PFH4000 este exact genul de televizor de care ai nevoie daca te hotarasti sa-ti aduci emisiunile preferate in bucatarie, astfel incat sa nu pierzi nimic in perioada pe care ti-o petreci aici (consumand cafeaua de dimineata sau gatind etc.).

Televizorul despre care va vorbesc astazi este perfect si pentru studentii care locuiesc la camin sau au un apartament micut, nedispunand de spatiu suficient pentru a putea achizitiona un model cu o diagonala mai mare.

Va pot spune ca pe scurta perioada cat a poposit la mine Philips 22PFH4000 mi-a lasat o impresie excelenta, in primul rand datorita aspectului sau extrem de elegant, chiar foarte atragator, reusind sa-ti “ia ochii” inca de la scoaterea acestuia din cutie.

Philips 22PFH4000 se poate lauda si cu ceea ce gasim pe fisa tehnica, oferind cele mai bune tehnologii pentru ca tu sa te poti bucura la maxim de timpul petrecut altaturi de acesta.

Cu se vine mai exact noul model Philips 22PFH4000? Ei bine, vine cu un ecran care are diagonala de 56 cm si o rezolutie a imaginii de 1920 x 1080 pixeli – asadar, la un pret atat de mic primim un televizor FullHD – acest lucru asigurand cea mai buna experienta vizuala de pe piata din Romania .

In plus regasim si doua dintre cele mai importante tehnologii dezvoltate de cei de la Philips, mai exact Digital Crystal Clear si 100 Hz Perfect Motion Rate, care ofera un plus de calitate imaginii. Toate aceste aspecte vin la un pret special, fiind disponibil in cadrul unei oferte speciale la un magazin din Romania.

Pe partea de sunet Philips 22PFH4000 exceleaza de asemenea, venind cu doua difuzoare de 5 W fiecare. Este de laudat acest lucru deoarece pe acest tip de televizoare rar am intalnit o putere mai mare de 3 W. In plus, regasim si tehnologii precum Incredible Surround, Clear Sound, Auto Volume Leveller, Bass Control si Smart Sound. Un mare plus din partea mea!

 

Concluzii

Philips 22PFH4000 reprezinta cea mai buna alegerea pentru toti cei care sunt in cautarea unui televizor pentru bucatarie, cu aspect elegant si o calitate excelenta a imaginii. Un alt aspect foarte important este dat de faptul ca poate fi folosit ca si monitor, venind cu o intrare PC (D-sub 15 pini).


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email