Ceas PGD Digital S39

Daca v-a placut ceasul cu cartela SIM PGD Digital S29 atunci este foarte probabil sa prindeti drag si de modelul frate PGD Digital S39. Acesta este dotat la randul sau cu o cartela SIM, motiv pentru care i se spune ceas telefon.

Astfel cu PGD Digital S39 putem efectua apeluri indiferent ca este conectat la un telefon mobil cu iOS sau Android sau nu. Mai mult decat atat, acesta este un produs de calitate cu foarte multe specificatii care mai de care mai atragatoare, specificatii pe care le vom comenta in randurile urmatoare.

 

Vezi aici pretul actualizat!

 

PGD Digital S39 este si telefon si ceas

Ecranul HD al acestui ceas ne permite sa folosim datorita sincronizarii prin Bluetooth aproape orice functie a telefonului mobil. Putem folosi asadar agenda, putem verifica apelurile si mesajele primite, putem accesa muzica, putem controla chiar si camera foto iar cu ajutorul sistemului anti-furt nu vom ramane niciodata fara telefon. Totodata parte de monitorizare are grija de somnul nostru si ne contorizeaza pasii facuti. Este asadar un ceas care ne permite foarte multe lucruri.Ceas PGD Digital S39

Un alt aspect foarte placut al acestui ceas telefon este acela ca putem face poze direct cu PGD Digital S39 fara sa avem deci telefonul la noi. Acest lucru este posibil datorita camerei foto pe care acest model o are in dotare.

De asemenea PGD Digital S39 poate fi folosit si pentru a asculta muzica de pe telefon. Mai mult decat atat, are in pachetul in care vine si o pereche de casti, pentru a nu fi nevoiti noi sa cumparam altele.

In ceea ce priveste partea de sincronizare, mai trebuie sa mentionam faptul ca PGD Digital S39 poate fi conectat la o multime de telefoane mobile cu Android sau iOS.

 

Pret si design

Designul este unu placut la vedere, PGD Digital S39 avand o culoare argintie si o bratara neagra din silicon. Pretul este de 399 de lei, in cea mai mare parte a timpului aflandu-se la reducere.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email