Ceas PGD Digital S29

Unul din lucrurile foarte interesante la piata smartwach-urilor este acela ca, fiind o piata relativ noua, au putut sa intre mai multe companii, produsele lor fiind egale cu alte ceasuri care apartin unor branduri cunoscute ca Samsung sau LG. Din acest motiv exista si companii necunoscute care reusesc sa lanseze niste ceasuri care sa ne surprinda intr-un mod placut.

Un astfel de smartwatch este si PGD Digital S29 care ne pune la dispozitie niste caracteristici chiar super tari precum e camera foto sau slotul pentru cartele SIM.

 

PGD Digital S29, un ceas ce se apropie de caracteristicile unui telefon

Daca v-am prezenta detaliile acestui produs fara sa spunem despre ce anume vorbim, ati crede probabil ca este vorba despre un telefon mobil. Vorbim totusi despre un ceas inteligent, la fel cum este si Sony Smartwatch 2. Acesta dispune insa de mai multe caracteristici interesante, chiar daca la capitolul design ceasul celor de la Sony sta mai bine.

 

Vezi detalii cu privire la pretul produsului. 

 

Unul dintre punctele forte ale acestui ceas inteligent este sincronizarea. Astfel daca vom adauga un contact nou pe telefon, datorita tehnologiei Bluetooth acesta va aparea imediat si in memoria ceasului PGD Digital S29. De asemenea tot datorita sincronizarii, acest smartwatch poate efectua apeluri fara probleme iar daca tot am deschis subiectul apeluri, trebuie sa mentionam si faptul ca atunci cand primim un apel, ceasul va suna si va vibra pentru a ne atrage atentia iar daca dorim putem raspunde la apel folosind acest ceas.

PGD Digital S29 este unul dintre acele ceasuri dotate cu o camera foto care ne permite sa obtinem fotografii cat mai surprinzatoare.

 

Pret si alte detalii

Un alt detaliu ce trebuie mentionat numaidecat este acela ca smartwatchul PGD Digital S29 ne ajuta sa nu ne pierdem telefonul mobil altertandu-ne atunci cand acesta este la o distanta mai mare de 10 metri de noi. De asemenea atunci cand am reusit sa pierdem telefonul mobil, acest ceas ne ajuta sa il gasim mai repede.

La fel ca majoritatea ceasurilor inteligente, PGD Digital S29 este atent si cu sanatatea utilizatorului monitorizand pasii, somnul si caloriile arse.

In ciuda numarului mare de functii si optiuni, PGD Digital S29 are un pret de doar 370 de lei, bucurandu-se deseori de niste reduceri atractive.

1 Comentariu

Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email