Pareri ale utilizatorilor despre Samsung 32h5500

Daca a venit vremea sa achizitionezi un nou televizor, Samsung 32h5500 poate sa fie una dintre cele mai bune alegeri pe care le ai la dispozitie, in conditiile in care este un televizor bun, este suficient de mare pentru a oferi o experienta deosebita, arata bine si este construit de Samsung, unul dintre cei mai mari producatori de electronice ai lumii. Samsung 32h5500 este un televizor care aduce o multime de functii moderne si dotari de ultima generatie:

-> Imagini Full HD. Imaginile oferite de Samsung 32h5500 sunt de cea mai buna calitate iar realismul este unul ridicat. Rezolutia pe care o prezinta este de doua ori mai mare decat in cazul televizoarelor HDTV, lucru care iti va oferi profunzime si experiente deosebite. Vei putea urmari filme, programe Tv si te vei putea juca, la o calitate superioara.

-> Conectivitate superioara. Poti sa redai cu usurinta continutul de pe telefonul mobil, direct pe ecranul mare al lui Samsung 32h5500 si te poti bucura de o conectivitate foarte mare. Vei descoperi 2 porturi USB 2.0, intrari composite si component, dar si 3 porturi HDMI.

-> Smart TV, Internet, functia Smart View  care permite utilizarea dispozitivelor mobile drept telecomenzi si redarea continutului de pe un dispozitiv pe altul.

-> Sunet puternic. Cei de la Samsung nu neglijeaza nici sunetul, motiv pentru care Samsung 32h5500 este echipat cu doua boxe RMS de cate 10 W fiecare, dar si cu o multime de caracteristici superioare, cum ar fi Dolby MS10, DTS Studio Sound sau DTS Premium Sound.
Televizor Smart LED Samsung, 80 cm, 32H5500, Full HD

Ce spun clientii despre acest model de televizor?

In ceea ce priveste parerile despre acest televizor, sunt foarte bune, in cea mai mare parte. Pe unul dintre cele mai mari magazine online romanesti, televizorul are numarul maxim de stele, venit din partea a 52 de utilizatori, 4 stele din partea a 10 utilizatori si 3, 2 sau 0 stele din partea a doar 5 utilizatori.

Majoritatea problemelor intampinate tin de mici zgarieturi sau probleme fizice, nicidecum probleme in ceea ce priveste televizorul propriu-zis sau functionarea acestuia.

Cu o diagonala de 80 de centimetri, care permite vizualizarea unor imagini excelente, cu o multime de functii deosebite si cu un renume in ceea ce priveste televizoarele, Samsung 32h5500 este o optiune excelenta pentru oricine, fiind destinat atat celor cu buget mic si mediu, cat si celor care au un buget foarte mare. Un truc pentru cei ce vor sa il cumpere mai ieftin ar fi sa il caute resigilat.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email