Televizor Panasonic TX-55CX700E

Astazi a venit randul unui nou televizor Panasonic sa ajunga in redactia noastra pentru review, acesta venind ca un excelent produs pentru tine si familia ta.

 

Super pret!

 

Panasonic TX-55CX700E a aparut ca si o varianta imbunatatita a lui Panasonic TX-50CX700E, atunci cand producatorii acestuia au realizat ca pot sa duca lucrurile si mai departe in materie de calitate, folosind tot aceeasi tehnologie pentru crearea acestuia, ca si pentru cea folosita la predecesorul sau.

Aflandu-se tot in categoria de televizoare Smart 3D, 4k Ultra HD, prima diferenta care se observa aproape instantaneu la Panasonic TX-55CX700E  este ecranul mai mare, acesta ajungand sa aiba o diagonala de pana la 139cm.

 

Un televizor nou, pentru o epoca noua

Dimensiunea mai mare a ecranului nu scade insa calitatea imaginii, ci dimpotriva, producatorii fiind capabili sa se foloseasca de tehnologia de noua generatie din plin, printre care fiind incluse si DLNA, HbbTV, TV Anywhere si Viera Link, fiind asemanator cu Panasonic TX-49CX740E din acest punct de vedere.

Epoca digitala nu a adus dezvoltari doar in ceea ce priveste calitatea video, ci si audio, Panasonic TX-55CX700E folosind un sistem audio ce se foloseste de VR-Audio True Surround, ce are o putere de 2 x 10W.

Printre elementele speciale ale acestui televizor mai trebuie  mentionat si sistemul 3D, care datorita interfetei usor de utilizat, poate sa fie folosit si de un utilizator ce nu este foarte familiar cu astfel de meniuri.

 

Aplicatii, web browsing si filme. Toate in acelasi loc.

Cu un sistem Wi-Fi incorporat si conexiuni precum HDMI, Slot CI+, Card SD si SCART, poti sa te conectezi la internet direct de pe televizor, fie pentru a cauta informatii legate de difuzarea unui film, un review care sa iti spuna cate ceva despre acesta sau pur si simplu sa vizionezi un videoclip, totul este realizabil prin browser-ul disponibil usor de folosit.

Indiferent daca doresti sa te uiti la un meci de fotbal, un film sau emisiunea preferata, singur sau cu prietenii Panasonic TX-55CX700E iti permite sa te bucuri de ore in sir de divertisment audio-vizual, la cea mai mare calitate disponibila.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email